Калуська районна
державна адміністрація

Діяльність Президента України та Уряду


Володимир Гройсман: Моя політика – це політика реальних дій, а не пустих слів

2018.04.23

Впровадження масштабних реформ у державі вимагає часу, ресурсу і реальної політичної консолідації, а не пустих балачок, сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час виступу у Верховній Раді.

«Моя політика – це політика реальних дій, а не пустих слів. Нам потрібен час, сила, політична єдність, - аби віддати борги, зробити економіку сильною і не приймати будь-яких умов, які можуть погіршити життя людей», - сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що розуміє і так само, як і звичайний громадянин, відчуває зростання цін, бачить ситуацію в дорожньому господарстві, аналізує тарифне питання, яким опікується незалежний від Уряду Регулятор - Національна комісія з питань регулювання ринку електроенергетики та комунальних послуг.

«Мене турбує питання зростання цін. Але як ми можемо стабілізувати ціни? Є два шляхи. Адміністративне регулювання, яке ніколи не було ефективними, або наситити ринок якісною продукцією, - сказав Володимир Гройсман. – Саме тому ми плануємо сьогодні масштабні програми підтримки в агропромисловому секторі». За словами Прем’єр-міністра, реалізація програм сприятиме відновленню агровиробництва, створенню робочих місць.

Такий самий підхід Уряд здійснює в питанні відновлення доріг, якими не опікувалися десятиліттями – «коли не було війни, і економіка була стабільною». «Якщо ви кажете, що із-за мене зруйновані дороги, то може через мене зруйнувався Радянський Союз? - сказав Глава Уряду. - Я не той, хто буде прикривати реальний стан справ. Я той, хто готовий вирішувати проблеми. І я згоден з тим, що обсяги (зробленого) недостатні. Люди все ще їздять поганими дорогами. Але якщо цим питанням опікуватися, як слід, то за 5 років ситуація зміниться. Треба реально працювати».




<<< Повернутись в розділ
Календар
Квітень 2018
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5