Новини


Наталія Бабій провела засідання колегії райдержадміністрації

12

2017.03.23

23 березня під керівництвом голови РДА Наталії Бабій відбулося засідання колегії райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь голова районної ради Михайло Срібняк, заступник голови райдержадміністрації Сергій Дудинець, керівник апарату РДА Олена Романишин, начальники управлінь і відділів РДА, сільські голови, керівники установ та організацій району, журналісти місцевих мас-медіа.

Насамперед голова РДА Наталія Бабій розповіла про засідання Ради регіонального розвитку, яке нещодавно відбулося в Києві під керівництвом Президента України Петра Порошенка.

За словами Наталії Бабій, глава держави на засіданні наголосив, що Україна демонструє позитивний розвиток за всіма напрямками проведення реформ. Проте, наразі жодної ейфорії ці тенденції не викликають. Вони поки що не відчутні для переважної більшості українців. У цьому контексті керівництво держави лише починає робити перші кроки, такі як: підвищення мінімальної зарплати до рівня 3200 гривень; збільшення заробітних плат лікарів, вчителів тощо; нарощувати витрати на дорожнє будівництво, надавати фінансові можливості для розвитку місцевих громад і багато іншого.

Ключовими реформами на поточний рік залишається антикорупційна політика та здійснення децентралізації влади.

Начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Марія Мельник підвела підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району за минулий рік. Начальник фінансового управління  райдержадміністрації Людмила Федун у своїй доповіді охарактеризувала стан виконання бюджету.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Галина Матківська прозвітувала хід підготовки і проведення комплексу весняно-польових робіт у господарствах всіх форм власності.

Про виконання заходів з профілактики африканської чуми на території району Про стан впровадження системи якості та контролю з виробництва та обігу харчових продуктів /ХАСП/ на переробних підприємствах району йшлося під час доповіді начальника управління Держпродспоживслужби в Калуському районі Григорія Химича.

Про заходи, спрямовані на розвиток енергозбереження, енергоефективності та зеленої енергетики, розповіла начальник відділення «Укргазбанку» Оксана Волянюк.

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Березень 2017
В П В С Ч П С
26 27 281 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1