Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Відбулося свято випускників навчальних закладів району

dscf7516

2017.06.02

1 червня у Калуші, в парку ім. І. Франка, відбулося свято для випускників загальноосвітніх навчальних закладів району.

Такий захід, на якому зібралися разом всі випускники шкіл та навчально-виховних комплексів, організовано вдруге за ініціативи та сприяння голови райдержадміністрації Наталії Бабій. У святкуванні взяли участь голова РДА Наталія Бабій, голова районної ради Михайло Срібняк, заступник голови РДА Сергій Дудинець, начальники управлінь райдержадміністрації і керівники установ району.

Декан Войнилівського деканату УГК о. Мирон Ящук і декан Калуського деканату УАПЦ о. Богдан Челядин дали виупскникам духовні настанови і поради як потрібно жити – передусім бути християнином та патріотом.  Священнослужителі поблагословили випускників у доросле життя, побажали їм доброї долі та наголосили, що кожен обирає свій шлях самостійно.

Зі словами вітань до випускників звернулися голова райдержадміністрації Наталія Бабій, голова районної ради Михайло Срібняк, начальник відділу освіти РДА Оксана Савчук.

Звертаючись до випускників, Наталія Бабій підкреслила, що нині молодь має всі можливості для реалізації своїх планів та задумів. Також голова РДА повідомила, що незабаром у районі буде реалізовуватися проект «Гордість Калущини». Наталія Бабій побажала випускникам Божого благословення, щасливої долі, мирного неба, а Михайло Срібняк закликав випускників бути патріотами та не забувати рідної домівки.

Учасникам святкового заходу свої пісенні та музичні дарунки дарували гості – вокально-інструментальний ансамбль обласної філармонії «Бравісімо», а також аматори народного мистецтва нашого краю: сестри Ольга та Юля Куцели, переможці багатьох конкурсів Христина Лукач із Підмихайля та Олександр Гук зі Збори.

На завершення випускники запустили синьо-жовті повітряні кульки в небо та закружляли у шкільному вальсі. Під звуки духового оркестру присутні на святі виконали Державний Гімн України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2017
В П В С Ч П С
28 29 30 311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1