Новини

Дата публікації: 2013.11.29

1 грудня – Всесвітній День боротьби із СНІДом

Як відомо, СНІД - одна з найважливіших проблем, з якою ввійшло людство XXI століття. СНІД - це синдром набутого імунодефіциту, тобто хвороба, викликана вірусом. Віруси, в тому числі й ВІЛ, виявляються за допомогою спеціальних методів дослідження крові. Слід знати, що з моменту проникнення ВІЛ-інфекції в організм проходить певний час, так зване "вікно", протягом якого організм продукує достатню кількість антитіл, щоб їх вже можна було виявити в крові.

Дата публікації: 2013.11.29

Виступ Президента України на пленарному засіданні Саміту Ініціативи «Східне партнерство»

Вельмишановна пані Президент Грібаускайте! Вельмишановні президенти, глави урядів, міністри! Високоповажні пані та панове!

Дата публікації: 2013.11.29

У відділі освіти РДА відбувся «круглий стіл»

З метою виконання завдань і доручень Президента України щодо розвитку міжрегіональних та міждержавних зв’язків у відділі освіти райдержадміністрації відбувся круглий стіл щодо співпраці відділу освіти із закордонними організаціями. Під час засідання круглого столу було підбито підсумки такої співпраці.

Дата публікації: 2013.11.29

Проведено нараду з питань міжнародної співпраці

З метою виконання завдань і доручень Президента України щодо розвитку міжрегіональних та міждержавних зв’язків 28 листопада в райдержадміністрації відбулася нарада за участю працівників управління соціального захисту, служби у справах дітей, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, архівного відділу райдержадміністрації, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального центру з обслуговування одиноких громадян.

Дата публікації: 2013.11.29

Василь Чуднов: “Я гордий з того, що живу в демократичній державі, де є демократична влада” (інтерв’ю телеканалу «РАІ»)

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Чуднов дав 28 листопада інтерв’ю телеканалу «РАІ». Подаємо його Вашій увазі.

Дата публікації: 2013.11.28

На колегії говорили про субсидії та підвели підсумки роботи лісгоспу

На засіданні колегії, яка відбулася 27 листопада, про стан справ із призначенням та виплатою субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива за спрощеним порядком доповіла начальник управління соціального захисту населення РДА Галина Янів.

Дата публікації: 2013.11.28

Василь Петрів: «Політика Президента та Уряду є виваженою і правильною»

27 листопада відбулося засідання колегії Калуської райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь керівники установ та організацій району, начальники управлінь і відділів РДА, сільські голови. З робочим візитом завітала начальник управління контролю облдержадміністрації Уляна Ляхович.

Дата публікації: 2013.11.28

Василь Петрів провів телефонну розмову з  Єжи Кваснєвським

28 листопада між головою Калуської райдержадміністрації Василем Петрівим та старостою Олькуського повіту Єжи Антоні Кваснєвським відбулася змістовна телефонна розмова, під час якої сторони обговорили питання співпраці та перспективи розвитку. Олькуський повіт є партнером Калуського району.

Дата публікації: 2013.11.28

Трикрапка після крапки…

Дискусії вщухли, амбіції зникли… Адмінреформа згорнулася? Кожен у своїх провалах, у найбезглуздіших ідеях, у наполеонівських планах вміє знайти крайнього. Постійно так відбувається між політиками, що хтось комусь заважає працювати, реформувати, доводити до пуття. Якщо з якихось причин (а в українських реаліях здебільшого саме так!) – провалюються ідеї, одразу є можливість звинуватити когось в усіх смертних гріхах. Так сталося і тепер у калуських реаліях…

Дата публікації: 2013.11.27

Експерт проекту DESPRO перебуває на Прикарпатті

Експерт швейцарсько-українського проекту з підтримки децентралізації в Україні DESPRO В’ячеслав Козак перебуває в даний час на Прикарпатті.

Дата публікації: 2013.11.27

Калуська районна рада – за підписання Угоди про асоціацію з ЄС

27 листопада відбулося позачергове засідання сесії Калуської районної ради. Районна рада прийняла два зверення - до Президента України та Голови Ради ЄС Германа Ван Ромпея.

Дата публікації: 2013.11.27

Калуський район - п’ятий в області

За результатами оцінки діяльності за 9 місяців 2013 року Калуський район посів п’яту сходинку в рейтингу серед 19 районів і міст області після міста Яремче, Тисменицького району, міста Болехів та Долинського району, які займають відповідно перші чотири місця.

Сторінка 1 з 5 сторінок

 1 2 3 >  Остання

Календар
Листопад 2013
В П В С Ч П С
27 28 29 30 311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30