Новини


Микола Жовнір – голова Калуської райдержадміністрації

2014.04.28

 

28 квітня голова облдержадміністрації Андрій Троценко представив на Калущині нового керівника районної виконавчої влади.

Андрій Троценко зачитав розпорядження в. о. Президента України Олександра Турчинова, згідно з яким головою Калуської райдержадміністрації став Микола Жовнір.

«Нині у дуже непростих суспільно-політичних умовах призначено Миколу Жовніра. Тому передусім вам треба взяти контроль над суспільно-політичною ситуацією в районі, - підкреслив голова облдержадміністрації, звертаючись до новопризначеного керівника. – Є інформація про те, що сюди до нас, у Західну Україну, на Травневі свята будуть направлені диверсійні групи, щоб показати, які страшні «бандерівці». Тож ми повинні бути готові до таких подій та вчасно реагувати на подібні випадки, спрямовані на дестабілізацію в регіонах. Ми є мирний народ. Зараз ми повинні показувати ефективну роботу, спрямовану для розвитку краю».

Також очільник обласної виконавчої влади запропонував взяти Миколі Жовніру за взірець співпрацю між ОДА і обласною радою.

Народний депутат України Ольга Сікора привітала Миколу Жовніра з призначенням його на посаду голови РДА.

«Миколу Жовніра я знаю як порядну людину, борця проти корупції. Він неодноразово допомагав мені вирішувати питання життєдіяльності наших громадян. Тому, я переконана, Микола Жовнір буде стояти на сторожі закону та ефективно працюватиме для блага громади району».

Долучився до привітань і голова районної ради Василь Дзундза, який не забув подякувати за плідну співпрацю екс-голові Калуської РДА Василеві Петріву.

«За останні три роки, коли головою РДА був Василь Петрів, вдалося чимало досягнути. Це і відкриття садків, і значні зрушення в розвитку сільського господарства. Тому я бажаю і новому керівникові райдержадміністрації, щоб люди дякували так же, як його попередникові».

Від імені сільських голів виступила Станьківський сільський голова Романна Романишин, яка подякувала Василеві Петріву за дуже ефективну співпрацю із сільськими громадами.

Василь Петрів підвів підсумки роботи на посаді голови РДА, окреслив актуальні питання, які потрібно вирішувати, та побажав Миколі Жовніру плідної роботи і вагомих здобутків.

Микола Жовнір подякував за висловлену йому довіру очолити Калуську райдержадміністрацію.

«В цей складний час ми повинні працювати як одна команда, як годинник. Кожен із нас повинен виконувати свої функціональні обов’язки і працювати на результат. На кожному робочому місці повинна працювати порядна людина, яка мусить бути патріотом. І наше першочергове завдання – робити позитивні зміни», - наголосив новопризначений голова РДА.

Зі словами привітань та Божим благословенням виступили священики: декан Калуський УГКЦ о. Михайло Бігун та декан Калуського деканату УАПЦ о. Богдан Челядин.

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Квітень 2014
В П В С Ч П С
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3