Заходи і події


Дорогі ветерани війни!

2014.05.07

 

     Минає  69  років від того часу, коли було переможено  гітлерівський нацизм – одного  з найжорстокіших  за всю історію ворогів людства. Згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї  ООН  8 і 9 травня  оголошено днями  пам’яті та примирення. Друга світова війна  була найстрашніша й найбільш кривава, вона уособлює героїзм, силу духу нашого народу та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих людських доль, нездійсненних мрій і задумів.  Війна не оминула жодну українську родину, нестихаючим болем пройшла через наші серця.    

     Ви  подарували нащадкам надію і мирне майбутнє. Наш обов'язок - берегти й передавати наступним поколінням  пам'ять про мужність і нездоланність Українського народу, який разом з іншими народами зупинив фашизм, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду  та  будувати європейське майбутнє для нашої нації.

     Однак, на жаль, в  країні, яка отримала шанс   стати  європейською державою, де   пануватиме  справедливість і добробут, нині  - на 23 році  незалежності нашої держави  -  мусимо з  тривогою  констатувати, що  вороги  Української  держави  не  вгамовуються. Вони проти України   розгорнули шалену  інформаційну війну та провокують  сепаратистські процеси. Під загрозою опинилася цілісність нашої країни.       

     Мабуть, і  надалі наші недруги,  недооцінюють  український народ, який  неодноразово доводив  світові - свою здатність  творити  власну  історію. Так буде й цього разу - Україна переможе! Це буде  перемога милосердя над ненавистю, єдності - над розбратом, добра - над злом. Безсмертний подвиг старших поколінь є прикладом для нас. Україна є і буде! Ми побудуємо стабільну, процвітаючу країну! А ця  мета  варта того, щоб жити, працювати і боротися заради  неї.

     Шановні ветерани! Ми низько схиляємо голови перед  пам’яттю тих, хто залишився лежати на полях битв, віддаємо данину поваги нині живим учасникам війни, пам’ятаючи, що свобода нашої країни вистраждана в тяжких випробуваннях. Ваш героїчний шлях - це невичерпне джерело нашого натхнення, незламної волі  нації,  сили духу й віри в щасливе майбутнє Української держави.

     Щиро бажаємо  Вам  і  Вашим рідним міцного здоров’я, довгих років  життя, добра і достатку, тепла людських стосунків та родинного затишку. Многая Вам і благая літа!

                                               

Голова  Калуської районної державної адміністрації  Микола Жовнір                              

Голова  Калуської районної ради Василь Дзундза

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Травень 2014
В П В С Ч П С
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31