Заходи і події


Дорогі Матері!

2014.05.07

 

     Цієї чудової травневої пори  до нас приходить весняне  і  дуже щире свято – День Матері.  

     В Україні  споконвіку  образ матері є символом мудрості і любові, доброти і милосердя. Материнство – найвище призначення жінки на землі, освячене самим Богом,  і ніхто не має права посягати на нього.

     День Матері відзначається у другу неділю травня, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого єдиного сина – Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва і допомоги.

      Бути матір'ю – це не просто народити дитину. Бути матір'ю – це велика відповідальність і важкий труд. Її любов є основою та джерелом життя кожного із нас. Від материнської турботи про дітей залежить, яке буде наше суспільство. А держава і суспільство мають допомогти жінці у виконанні її материнської місії.  Адже, подбавши про матерів сьогодні, ми насправді дбаємо про майбутнє України.

     З пошани до матері починається Людина.  Ми повинні пам’ятати про це, якщо хочемо, щоб наш  український рід не перевівся, щоб діти виростали милосердними, чуйними.

      Дорогі наші Матері, рідні наші Берегині! Прийміть  щиру подяку за Вашу  материнську працю та турботу,  за Вашу ласку та розуміння, за  Вашу жертовність  та терпіння , за Ваші щирі молитви від глибини серця.

      Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного  затишку, радості від дітей, щастя і добра на довгі роки.

 

Голова  Калуської районної державної адміністрації Микола Жовнір

Голова Калуської районної ради Василь Дзундза

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Травень 2014
В П В С Ч П С
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31