Новини


На Калущині привітали працівників соціальної сфери

dscf5347

2016.11.08

7 листопада у районному Будинку культури відбувся святковий захід з нагоди Дня працівників соціальної сфери. У заході взяли участь голова районної ради Михайло Срібняк, заступник голови райдержадміністрації Сергій Дудинець і керівник апарату РДА Олена Романишин.

Привітали соціальних працівників, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – служити людям, голова районної ради Михайло Срібняк, заступник голови райдержадміністрації Сергій Дудинець, начальник Калуського об’єднаного управління Пенсійного фонду Ігор Кучма.

«На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Нині вкрай необхідно приділяти велику увагу поліпшенню соціального захисту найбільш уразливих верств населення: пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни. Виконання цієї місії неможливе без доброти, милосердя, фанатизму. Саме завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим гордитися, адже праця соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі», – відзначив у своєму виступі Сергій Дудинець.

Подяками райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків, особистий внесок в реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення в районі  були нагороджені кращі представники управлінь та фондів, які  працюють в соціальній сфері.

Присутні почули в свою адресу багато теплих, щирих слів від своїх колег та отримали гарне естетичне враження від концертної програми, підготовленої працівниками відділу культури райдержадміністрації. З піснями та запальними танцями виступили працівники культури та аматори народного мистецтва Калущини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Листопад 2016
В П В С Ч П С
30 311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3