Відбулося громадське обговорення проекту регуляторного акта-розпорядження

2013.05.30

28 травня у залі засідань Калуської райдержадміністрації відбулося    громадське обговорення проекту регуляторного акта - розпорядження  райдержадміністрації «Про затвердження умов  організації та проведення районних конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району». У цьому громадському обговоренні взяли участь заступник голови Калуської райдержадміністрації Лоранд Засядьвовк, начальник управління економічного розвитку і торгівлі РДА Марія Мельник, заступник начальника управління, начальник відділу економіки, торгівлі та туризму райдержадміністрації Тетяна Кізан, суб’єкти господарювання району.

Заступник голови райдержадміністрації Лоранд Засядьвовк ознайомив присутніх із проектом регуляторного акта – розпорядження райдержадміністрації «Про затвердження умови  організації та проведення районних конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району».

Директор ПП «Західавтотранс» Микола Манелюк, ознайомившись із зазначеним проектом регуляторного акта, зазначив, що питань, пропозицій і зауважень немає.

Таким чином, за   результатами   проведеного   обговорення зауважень  та  пропозицій   до зазначеного проекту від суб’єктів господарювання не поступило.

За результатами обговорення вирішено  відділу економіки, торгівлі та туризму управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації подати в Державну службу України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва проект регуляторного акта - розпорядження «Про затвердження умов організації та проведення районних конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району».

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Травень 2013
В П В С Ч П С
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1