Новини освіти


Вчителями Перекосівського НВК організовано виїзний семінар на базі приватної католицької школи св. Василія Великого

8

2016.03.10

У кожного з нас є неперевершені сторінки нашого життя, і коли розгортаємо свій альбом, то бачимо, що цей день прожитий немарно.

Християнське повчання говорить: «Є три речі, які ніколи не повертаються назад: Час, Слово, Можливість. Тому не втрачайте часу, вибирайте слова і не упускайте можливості».

9 березня вчителями Перекосівського НВК був організований виїзний семінар на базі приватної католицької школи св. Василія Великого І-ІІІ ступенів у місті Івано-Франківську. Кожен із учасників семінару-практикуму вчителів інформатики початкових класів Калуського району присвятив себе запланованій програмі. Всі присутні мали можливість побувати на Святій Літургії в монастирській церкві Пресвятого Серця Христового. Незабутні враження на кожного чекали вже у стінах приватної католицької школи. Сестра Йосифа Кіяк, ЧСВВ – директор школи – ознайомила всіх з історією заснування та розвитку закладу.

Для учасників семінару була організована екскурсія шкільними кабінетами та коридорами. Кожен із впевненістю може сказати,що це справжня школа майбутнього, зразок ідеальної школи. Тут немає проблем і непорозумінь у стосунках між учителями та дітьми, тут всі один одного поважають і розуміють. В школі проводяться систематично дні духовної віднови для батьків і дітей, народної педагогіки, де батьки і вчителі мають можливість обговорити спільні проблеми у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

За час існування школи виховано не одне покоління чесних і успішних дітей, які наділені любов’ю та милосердям до ближніх, працьовитістю і повагою до старших, патріотизмом і гідністю, що спонукає бути справжніми людьми, корисними своєму народові, державі, церкві й суспільству. 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Березень 2016
В П В С Ч П С
28 29 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2