Новини освіти


У Голинській школі відбувся районний семінар учителів німецької мови

2016.03.12

10 березня на базі Голинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар учителів німецької мови на тему «Розвиток творчих здібностей учнів при вивченні німецької мови».

У роботі семінару-практикуму взяли участь учителі навчальних закладів району. Після ознайомлення з планом семінару та його метою вчитель Костюк Оксана Андріївна провела відкритий урок у 5 класі. Урок контролю домашнього читання мав на меті продемонструвати присутнім на уроці різноманітні форми і методи проведення контролю домашнього читання.  Звучали схвальні відгуки про відвіданий урок, учителі району зазначили високий професійний рівень учителя, оскільки на уроці були використані різні форми і методи роботи, багато наочного і роздавального матеріалу.

Відливана Наталія Ярославівна  підготувала з учнями 6, 7, 8 та 10 класів позакласний виховний захід «Маленькі гіганти». Захід, який був проведений в сучасному стилі, справив на учасників семінару приємне і незабутнє враження. Учні школи показали найрізноманітніші таланти з музики, танців, акторської майстерності.  Окрасою виховного заходу була презентація і показ учнями німецькою мовою робіт з бісеру, квілінгу, оригінальних картин з пластиліну та картин, намальованих олівцем і фарбами на різноманітну тематику.

Журі у складі Туряниці С.І., Гошовського Р.М., Прокопів Г.М. та Морозової Н.І.  високо оцінили юні таланти та побажали школярам  Голинської школи і надалі поєднувати улюблені заняття з вивченням німецької мови.

На завершення семінару відбулося засідання за круглим столом, де учасники семінару-практикуму обговорювали питання щодо теми семінару та  обмінювалися досвідом роботи. Семінар відбувся, і гості дуже вдячні за теплоту і гостинність вчителів іноземної мови адміністрації та колективу Голинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Березень 2016
В П В С Ч П С
28 29 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2