Новини освіти


Проведено урочисте закриття оздоровчого наметового табору

2016.06.28

25 червня 2016 року на базі ДП «Лісгосп» у с. Вістова відбулося урочисте закриття оздоровчого наметового табору за програмою «ЧОРНИЙ ЛІС – 2016». Табір працював з 21 по 25 червня 2016 року  і мав на меті організувати для учнів корисний, культурно-оздоровчий відпочинок. Вихователі пропонували учням ХХІІІ районну молодіжну патріотичну науково-пізнавальну програму «ЧОРНИЙ ЛІС – 2016» колективного відпочинку:  ігри,  спортивні змагання, конкурси патріотичної пісні, вікторини з історії визвольних змагань, українські таборові вечірки, турніри з питань патріотичного виховання, патріотичний КВЕСТ, основи пішохідного туризму (в’язання вузлів, розпалювання вогнища), прощальна вечірня ватра, ранкова штовханина, розбирання й складання автомата Калашникова, стрільба з пневматичної гвинтівки, конкурс таборової стінгазети, а найголовніше – спілкування. А це все в комплексі – творення міцної районної – шкільної родини.

Кожен табірний день мав свою назву та конкретну програму. Так учні прожили: День мрій, День добрих сердець, День спорту, День журналістики, День орієнтування та ін.

Відпочинок у таборі приніс дітям неповторні відчуття, вони отримали різноманітні враження від участі у різних іграх,  спортивних змаганнях, конкурсах патріотичної пісні, вікторинах з історії визвольних змагань, що допомагало розкривати творчі здібності та виявити таланти. Наші вихованці були задоволені та водночас засмучені тим, що зміна так швидко добігла кінця.

Ось і настав час завершити роботу оздоровчого наметового табору «ЧОРНИЙ ЛІС – 2016», який працював у Вістівському лісі. Швидко промайнув час, святкова лінійка закликала до закриття табору.  Ярослав Гузоватий, начальник табору, підвів підсумки відпочинку учнів в оздоровчому наметовому таборі за програмою «ЧОРНИЙ ЛІС – 2016» і відмітив переможців та призерів спортивних змагань, конкурсів.

На завершення Оксана  Савчук, начальник відділу освіти Калуської районної державної адміністрації, переможцям конкурсів і змагань вручила грамоти, кубки та призи (І місце посіли учні Войнилівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ  – учні Ріп’янської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ – учні Пійлівської ЗОШ І-ІІІ ст.),  а також звернулася з вітальними словами до педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу за сумлінну працю, за те, що всі вони доклали зусиль щодо змістовного проведення дозвілля дітей у наметовому таборі за програмою «ЧОРНИЙ ЛІС – 2016». Щиро подякувала батькам, які виростили чудових дітей, а учням – за активну участь у житті табору. Оксана Ігорівна наголосила, що діти – це наш найцінніший скарб, наша радість і наше майбутнє, нагадала школярам про те, що попереду літні канікули, які допоможуть усім набратися нових сил і вражень.

Задум Наталії Бабій  – голови Калуської районної державної адміністрації та  Оксани Савчук  – начальника відділу освіти – організаторів оздоровлення – подарувати дітям згадку про щасливе та безтурботне дитинство, в якому лише яскравими кольорами малюються барви літа – втілився сповна, а основне – знайти нових друзів та декларувати дружбу дітям.   

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2016
В П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2