Проекти розпоряджень


Розпорядження

2016.08.15

Про проведення призову 

громадян на строкову військову

службу восени 2016 року

 

На виконання Указу Президента України від 29.03.2016 р. № 122/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2016 році», відповідно до Закону України « Про військовий обов’язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 р. № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 06.04.2016 р. №202 «Про проведення в області призову громадян на строкову військову службу у 2016 році»:

 

1. Калуському об’єднаному міському військовому комісаріату організувати належну підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу в жовтні-листопаді 2016 року.

2. Затвердити основний та резервний склад призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року згідно з додатком 1.

3. Затвердити основний та резервний склад лікарської комісії, яка залучається для проведення медичного огляду призовників на період роботи призовної комісії в жовтні-листопаді 2016року згідно з додатком 2.

4. Затвердити графік роботи призовної комісії під час проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року згідно з додатком 3.

5. Затвердити графік роботи медичної комісії під час проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року згідно з додатком 4.

6. Затвердити графік проведення медичного огляду призовників віком від 18 до 27 років та проходження ними призовної комісії в жовтні-листопаді 2016 року згідно з додатком 5.

7. Затвердити перелік організацій, підприємств,установ міста та району, які виділяють технічних працівників для роботи на призовній дільниці Калуського об’єднаного міського військового комісаріату згідно з затвердженим додатком 6.

8. Військовому комісару Калуського об’єднаного міського військового комісаріату організувати і провести призов на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2016 року громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку, і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, а також здійснити відправку призваних на збірний пункт Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

9. Головному лікарю комунального закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області» Івану Красійчуку:

9.1. До 17 серпня 2016 року подати у військовий комісаріат амбулаторні і диспансерні картки всіх громадян, які підлягають призову.

9.2. Затвердити склад лікарської комісії, яка залучається для медичного огляду призовників на період роботи призовної комісії в жовтні-листопаді 2016 року.

9.3. Для організації роботи медичної комісії направити медичних сестер – 9 осіб, технічних працівників – 2 особи.

9.4. Для проведення медичного огляду юнаків:

- забезпечити лікарів медичної комісії необхідними медикаментами, інструментами, медичним обладнанням та господарським майном згідно з додатком 6 до Положення про військово - лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402, до 17 серпня 2016 року;

- забезпечити проведення медичного огляду призовників, які підлягають призову, згідно з графіком, за днями явки, з метою визначення їх ступеню придатності до військової служби;

- провести необхідні стаціонарні та амбулаторні обстеження призовників згідно з направленнями лікарів медичної комісії Калуського об’єднаного міського військового комісаріату;

- спланувати заходи з перевезення юнаків, які знаходяться на стаціонарному обстеженні в комунальному закладі «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області» і потребують додаткового обстеження в умовах обласних лікувальних закладів;

- виділити у відділеннях комунального закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області» необхідну кількість ліжко - місць та забезпечити якісне і всебічне обстеження юнаків з наданням актів обстеження стану здоров’я у Калуський об’єднаний міський військовий комісаріат у встановлений термін.

9.5. Проводити безкоштовне обстеження призовників на «вірусні гепатити В, С, ВІЛ, СНІД, групу крові, резус належність», санацію і протезування зубів позачергово, крім того, санацію - безкоштовно.

9.6. Забезпечити обов’язкову присутність дільничних лікарів на призовній дільниці при проходженні медичного огляду призовниками.

9.7. Зобов’язати підлітковий кабінет дитячої поліклініки, лікарів дільничних лікарень до 17 серпня 2016 року подати до Калуського об’єднаного міського військового комісаріату медичні картки амбулаторних хворих, вкладні листи до них Ф-25, Ф-25 1\у та списки юнаків, які знаходяться на диспансерному обліку в комунальному закладі «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області» з причини різних захворювань за формою, визначеною Калуським об’єднаним міським військовим комісаріатом.

10. Директору міськрайонного центру зайнятості Світлані Довганич направити з 01 вересня 2016 року до 30 листопада 2016 року на призовну дільницю двох осіб з числа безробітних для виконання тимчасових робіт з оформлення особових справ призовників, за рахунок коштів на проведення громадських робіт.

11. Керівникам підприємств, установ, організацій міста та району за пропозицією військового комісара Калуського об’єднаного міського військового комісаріату направити у період з 01 вересня 2016 року до 30 листопада 2016 року технічних працівників для роботи на призовній дільниці згідно з затвердженим додатком 6.

12. Директору комунального підприємства Державна студія «Калуське міське телебачення» Ігорю Пробоїву та директору ТзОВ ТРК «Незалежність» Василю Морозу, в.о. головного редактора газети «Дзвони Підгір'я» Михайлу Кучераку та редактору газети «Вісті Калущини» Галині Когут висвітлювати у засобах масової інформації дані про хід проведення призову юнаків на строкову військову службу, а також матеріали щодо умов проходження строкової військової служби.

13. Головам селищної та сільських рад, директорам комунальних підприємств «ЖЕО № 1» Тарасу Підлужному та «ЖЕО № 4» Василю Фурді вжити заходів для своєчасного повідомлення про прибуття на медичну та призовну комісію громадян, які підлягають призову на строкову військову службу, а також забезпечити їх прибуття на призовну дільницю для відправки на збірний пункт Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

14. Управлінню освіти міської ради :

14.1. Забезпечити роботу психолога на призовній дільниці м. Калуша і Калуського району в період з 01 жовтня по 30 листопада 2016 року.

14.2. Направити двох лаборантів та одного технічного працівника з навчальних закладів для оформлення особових справ призовників з 01 вересня 2016 року по 30 листопада 2016 року.

15. Начальнику Калуського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Василю Маківничуку забезпечити розшук і доставку у Калуський об'єднаний міський військовий комісаріат призовників, які ухиляються від проходження медичної і призовної комісії, а також забезпечити належний порядок на призовній дільниці Калуського об’єднаного міського військового комісаріату під час відправок на збірний пункт Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

16. Начальнику відділу освіти районної державної адміністрації Оксані Савчук направити одного лаборанта та одного технічного працівника з навчальних закладів для оформлення особових справ призовників з 01 вересня 2016 року по 30 листопада 2016 року.

17. Військовому комісару Калуського об’єднаного міського військового комісаріату проінформувати голову райдержадміністрації та міського голову про виконання цього розпорядження до 02 грудня 2016 року.

18. Вважати таким, що втратило чинність спільне розпорядження міського голови та розпорядження районної державної адміністрації від 11.04.2016 року №110-р/11.04.2016 року №117 «Про проведення призову громадян на строкову військову службу у 2016 році».

19. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання  цього розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – військового комісара Калуського об’єднаного міського військового комісаріату.

20. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаємо за собою.

 

 

Міський голова                                                                                                                                                                Голова районної державної  адміністрації

                              Ігор Матвійчук                                                                                                                                                                                                             Наталія Бабій 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                        

 

                                                                 

 

 

 

 

 Додаток 1

 до розпорядження міського голови

 від ____.08.2016 р. № ____        

 до розпорядження

 райдержадміністрації

 від ____.08.2016 р. № ____

 

ОСНОВНИЙ СКЛАД

призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року

         

         Співголова комісії :

Романко Галина Василівна

-

 перший заступник міського голови

          Співголова комісії :

Хомин Василь Дмитрович

-

перший заступник голови районної          державної адміністрації

           Секретар комісії :

Федорів Ірина Ярославівна

-

медсестра комунального закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області»

           Члени комісії:

Клим Михайло Васильович

-

начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради;

Поліщук В’ячеслав Вікторович

-

начальник штабу Калуського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області (за згодою);

Палагнюк Володимир Дмитрович

-

головний спеціаліст управління освіти міської ради;

Солдат Ірина Миколаївна

                                

                                                     

 

-

провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Калуського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;       

Яцишин Валерій Миколайович

-

ТВО військового комісара Калуського об’єднаного міського військового комісаріату (за згодою);

 

Яців Микола Миколайович

 

-

 

заступник головного лікаря комунального закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області».

 

ТВО Військового комісара

Калуського об’єднаного

міського військового комісаріату

Валерій Яцишин

6-67-17

                                                            Продовження додатка 1

                                                                до розпорядження міського голови

                                                                від ___.08.2016 р. № ____        

                                                                до розпорядження

                                                                райдержадміністрації

                                                            від ___.08.2016 р. № ____

 

РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД

призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року

 

          Співголова комісії :

 

Максимович Любов Миколаївна

-

заступник міського голови

 

          Співголова комісії :

 

Дудинець Сергій Іванович

-

заступник голови районної державної адміністрації

 

         Секретар комісії:

 

 

Саган Галина Володимирівна

-

медсестра комунального закладу «Центра-льна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано -Франківської області»

 

         Члени  комісії:

 

 

Алімова Тетяна Петрівна

-

головний спеціаліст відділу соціальної роботи Калуського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

 

Андрусів Олег Михайлович

-

головний спеціаліст управління освіти міської ради;

 

Бук Ярослав Володимирович

-

лікар-офтальмолог комунального закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської і  районної рад Івано-Франківської області»;

 

Савчин Олег Петрович

-

заступник начальника Калуського відділу поліції  ГУ НП України в Івано-Франківській області (за згодою);

 

Ужва Дмитро Володимирович

-

заступник військового комісара Калуського об’єднаного міського військового комісаріату (за згодою);

           

  Перший заступник міського голови                Керівник  апарату  районної             

                                                                                        державної адміністрації                                                                                                                    

                                         Галина Романко                               Олена Романишин

ТВО Військового комісара

Калуського об’єднаного

міського військового комісаріату

Валерій Яцишин

6-67-17

                                                            

 Додаток 2

 до розпорядження міського голови

 від ___.08.2016 р. № ____        

 до розпорядження

 райдержадміністрації

 від ___.08.2016 р. № ____

 

ОСНОВНИЙ СКЛАД

лікарської комісії, яка залучається для проведення медичного огляду призовників на період роботи призовної комісії в жовтні-листопаді

2016 року

 

Голова комісії:

Яців Микола Миколайович

-

заступник головного лікаря комунального закладу «Централь-на районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано - Франківської області»

Секретар комісії:

Федорів Ірина Ярославівна

-

медсестра комунального зак-ладу «Центральна районна лі-карня Калуської міської і ра-йонної рад Івано – Франків-ської області»

Члени комісії:

Василишин Руслан Степанович

-

лікар – отоларинголог;

Гринів Микола Миколайович

-

лікар –хірург;

Дринь Ярослава Михайлівна

Черняк Григорій Іванович

-

-

лікар – офтальмолог;

лікар – дерматовенеролог;

Зелик Михайло Степанович

-

лікар – травматолог – ортопед.

Козіна Олена Вікторівна

-

лікар – терапевт;

Мисюга Марія Миронівна

-

лікар – невропатолог;

Мулькевич Ростислав Віталійович

-

лікар – психіатр;

Чорний Олег Ярославович

-

лікар – стоматолог;

 

     

 

 

 

             

 Продовження додатка 2

 до розпорядження міського голови

 від ___.08.2016 р. № ____        

 до розпорядження

 райдержадміністрації

 від ___.08.2016 р. № ____

РЕЗЕРВНИЙ СКЛАД

лікарської комісії, яка залучається для проведення медичного огляду призовників на період роботи призовної комісії в

жовтні-листопаді 2016 року

 

         Голова комісії:

Бук Ярослав Володимирович

-

лікар-офтальмолог комунального закладу «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області»

         Секретар комісії:

Саган Галина Володимирівна

 

 

Довбенко Ольга Степанівна

-

медсестра комунального закладу "Центральна районна   лікарня Калуської міської і районної рад Івано - Франківської області"

Медсестра МЦПМСД

         Члени комісії:

Булахов Юрій Володимирович

-

лікар – офтальмолог;

Яремко Мар’ян Аркадійович

-

лікар – травматолог;

Кучера Михайло Дмитрович

-

лікар – стоматолог;

Наумчук Людмила Миколаївна

-

лікар – психіатр;

Сокрута Галина Михайлівна

-

лікар – терапевт;

Ставрова Людмила Павлівна

-

лікар – дерматовенеролог;

Стус Зіновій Михайлович

-

лікар – хірург;

Чавяк Наталія Ярославівна

 

лікар – офтальмолог;

Швед Михайло Володимирович

 

лікар – отоларинголог;

Якуб’як Роман Васильович

-

лікар – невропатолог.

 

Перший заступник міського голови                                                                       Керівник  апарату  районної    державної адміністрації                                                                                                                    

                                                                           Галина Романко                                                               Олена Романишин                                                                                               

    

 

             

 Додаток 3

 до розпорядження міського голови

 від ____.08.2016 р. № ____        

 до розпорядження

 райдержадміністрації

 від ____.08.2016 р. № ____

 

 

 

 

ГРАФІК

роботи призовної комісії під час проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року

 

 

Час

Заходи

11.30-13.00

Прийняття рішень призовною комісією.

13.00-14.00

Обідня перерва.

14.00-15.30

Прийняття рішень призовною комісією.

15.30-16.00

Підведення підсумків роботи, перегляд особових справ  призовників.

 

 

 

 

 

 

Перший заступник міського голови                                                                                             Керівник  апарату  районної    державної адміністрації                                                                                                                    

                                  Галина Романко                                                                                          Олена Романишин                                                                                              

                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 Додаток 4

 до розпорядження міського голови

 від ____.08.2016 р. № ____

 до розпорядження

 райдержадміністрації

 від ____.08.2016 р. № ____

 

 

 

 

ГРАФІК

роботи медичної комісії під час проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших утворених відповідно до закону України військових формувань в жовтні-листопаді 2016 року

 

 

Час

Заходи

09.30-10.00

Підготовка робочого місця до роботи.

10.00-14.00

Огляд призовників та прийняття рішення.

14.00-15.00

Обідня перерва.

15.00-15.30

Ознайомлення з особовими справами  призовників на наступний день.

 

 

 

 

 

Перший заступник міського голови                                                                              Керівник  апарату районної      державної адміністрації                                                                                                                   

                                 Галина Романко                                                                                      Олена Романишин                                                                                              

                                                            

 

 

 

 

 

 

  

Додаток 6

 до розпорядження міського голови

 від ____.08.2016 р. № ____        

 до розпорядження

 райдержадміністрації

 від ____.08.2016 р. № ____

 Додаток 6

 від _________ .2014 р. № ____        

 розпорядження голови

 райдержадміністрації

 від _________.2014 р. № ____

 

 

 

 

ПЕРЕЛІК

організацій , підприємств та установ міста та району, які виділяють технічних  працівників для роботи на призовній дільниці Калуського об’єднаного міського військового комісаріату

 

 

з/п

Підприємство, установа, організація

Кількість технічних працівників

1

Управління освіти міської ради

3

2

Міськрайонний  центр  зайнятості

2

3

Відділ освіти районної державної адміністрації

2

4

Комунальний заклад "Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано - Франківської області"

2

 

 

 

 

 

Перший заступник міського голови                 Керівник  апарату районної      державної адміністрації                                                                                                                   

                                 Галина Романко                                                                                   Олена Романишин                                                                                              

                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Серпень 2016
В П В С Ч П С
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3