Управління соцзахисту інформує


Довідка про роботу управління соціального захисту населення

2016.09.13

Станом на 09.09.2016 року спеціалістами управління:

-   зареєстровано 99 заяв для призначення різних видів державних соціальних допомог та 38 заяву на призначення житлової субсидії;

-  надано 465 консультацій громадянам району в «Приймальні громадян» та по телефону по питаннях призначення різних видів державних соціальних допомог, житлової субсидії та компенсацій;

- видано 303 повідомлення одержувачам допомог та житлової субсидії;

- видано 3 посвідчення отримувачам державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства.

Зроблено 122 запити в Калуський РЕМ та управління газового господарства для призначення субсидій.

 

Видано 197 довідок про отримання/неотримання державної соціальної допомоги.

На 07.09.2016 року проведено виплату всіх видів державних соціальних допомог за вересень 2016 р. на суму 6 216 640 грн.

Подано звіти, інформації у департамент соціальної політики.

Проведено звірку з ЦПЗ щодо виплати допомог за серпень 2016 року.

         Подано місячні звіти, інформації у фінансове управління, департамент соціальної політики, управління державної казначейської служби.

Подано в Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації звітність за серпень 2016 року.

 

Підготовлено та подано звіт за серпень в державну експертизу умов праці управління праці департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації.

Подано в управління праці департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА оперативну щотижневу інформацію щодо стану заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах Калуського району.

Проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з питань, які належать до компетенції відділу ( 2 - в телефонному режимі та 3 - усно).

Взято на повідомну реєстрацію 2 колективних договори.

Підготовлено та подано інформацію щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.

 

         Державними соціальними інспекторами зроблено запити про доходи фізичних осіб –одержувачів соціальних виплат та житлових субсидій -  по 45 заявниках, в ДФС, Державтоінспекцію, фонди соціального страхування, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Проведено 24 обстеження матеріально-побутових умов сімей щодо призначення різних видів допомог.

Надано звіти, інформацію на запити департаменту соціальної політики, інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, роз’яснення, відповіді на звернення громадян району на Урядову гарячу лінію, департаменту соціальної політики та райдержадміністрації.

 

 

Прийнято 25 громадян та надано роз’яснення з питань надання пільг як багатодітним сім’ям, дітям війни, ветеранам війни, ветеранам праці, інвалідам.

Сформовано щомісячний звіт  “Реєстр-Н”, згідно якого станом на 01.09.2016р. на обліку в ЄДАРП перебувають 18664 пільговики.

Виконано закриття пільг на комунальні послуги у 385 справах пільговиків, яким  призначено житлову субсидію.

Сформовано та передано організаціям – надавачам комунальних послуг списки осіб, які мають право на пільги у вересні 2016 р.:

-                     для філії “Калуський РЕМ” ВАТ “Прикарпаттяобленерго” про  599 осіб, які мають право на пільги без урахування доходів та про 3227 осіб – з урахуванням доходів;

-                     для   відділу реалізації ТзОВ “Івано-Франківськгаз збут” про  522 осіб, які мають право на пільги без урахування доходів та про 2848 осіб – з урахуванням доходів;

Прийнято від Калуської філії  ВАТ “Прикарпаттяобленерго”  на паперових та електронних носіях ( в dbf форматі)  розрахунки щодо вартості послуг, наданих пільговикам у серпні  місяці згідно з формою "2-пільга" на суму 70 тис.211 грн.

Проведено в режимі контролю сум автоматизоване звіряння інформації, що міститься в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків з інформацією, поданою Калуською філією  ВАТ “Прикарпаттяобленерго”,    загальною кількістю 4946 записів. Опрацьовано 460 справ пільговиків.

Подано Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА щомісячний звіт  щодо наданих пільг окремим категоріям громадян за рахунок субвенцій з державного бюджету за формами «4-пільга» та «6-пільга» згідно яких станом на 01.09.2016р. за січень – липень   2016 року надано пільги на суму 9 млн. 922 тис. 200 грн.

                                                                

Видано 1 путівку для учасника АТО у санаторій «Орізонт».

Видано 2 направлення на психологічну реабілітацію для учасників АТО у санаторій «Карпатські зорі».

1 направлення для інваліда І групи по зору на аудіоплеєр МЕДОК.

3 направлення на ортопедичне взуття для дітей – інвалідів до 18 років.

1 направлення для дитини – інваліда до 18р. на ортези на нижні кінцівки.

1 направлення для дитини – інваліда до 18р. на шведську стінку.

1 направлення для дитини – інваліда до 18р. на ходунки дитячі.

1 направлення для інваліда І групи з/з по зору на годинник електронний.

1 направлення на засіб для особистої гігієни для інвалідів ІІ групи з/з.

Направлено 5 учасників бойових дій з числа учасників АТО на професійну адаптацію (курси водіїв транспортних засобів кат. «В»).

Проведено виплату одноразової допомоги інвалідам, дітям – інвалідам та непрацюючим малозабезпеченим особам на загальну суму 1 130 грн.

Подано в департамент соціальної політики звіт по закуплених путівках для інвалідів з дитинства та з/з.




<<< Повернутись в розділ
Календар
Вересень 2016
В П В С Ч П С
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1