Управління соцзахисту інформує


Довідка про роботу управління соціального захисту населення

2016.09.16

Станом на 16.09.2016 року спеціалістами управління:

-   зареєстровано 114 заяв для призначення різних видів державних соціальних допомог та 67 заяв на призначення житлової субсидії;

-  надано 473 консультацій громадянам району в «Приймальні громадян» та по телефону по питаннях призначення різних видів державних соціальних допомог, житлової субсидії та компенсацій;

- видано 341 повідомлення одержувачам допомог та житлової субсидії;

- видано 2 посвідчення отримувачам державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства.

Зроблено 63 запити в Калуський РЕМ та управління газового господарства для призначення субсидій.

 

Видано 205 довідок про отримання/неотримання державної соціальної допомоги.

Подано звіти, інформації у департамент соціальної політики, управління Пенсійного фонду України.

         Подано місячні звіти, інформації у фінансове управління, департамент соціальної політики, управління державної казначейської служби.
 
            Виплачено субвенцію з державного бюджету місцевому бюджету на відшкодування субсидії на воду та водовідведення на загальну суму 2 293, 00 грн.
            Виплачено субвенцію для відшкодування населенню на придбання твердого палива та скрапленого газу на загальну суму – 44 113, 32 грн.

 

Подано в управління праці департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА оперативну щотижневу інформацію щодо стану заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах Калуського району.

Проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з питань, які належать до компетенції відділу (2 - в телефонному режимі та 3 - усно).

Взято на повідомну реєстрацію 2 колективних договори.

Підготовлено інформаційні матеріали на засідання районної комісії з легалізації заробітної плати.

 

         Державними соціальними інспекторами зроблено запити про доходи фізичних осіб –одержувачів соціальних виплат та житлових субсидій -  по 32 заявниках, в ДФС, Державтоінспекцію, фонди соціального страхування, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Проведено 19 обстежень матеріально-побутових умов сімей щодо призначення різних видів допомог.

Надано звіти, інформацію на запити департаменту соціальної політики, інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, роз’яснення, відповіді на звернення громадян району на Урядову гарячу лінію, департаменту соціальної політики та райдержадміністрації.

 

 

Прийнято 39 громадян та надано роз’яснення з питань надання пільг як багатодітним сім’ям, дітям війни, ветеранам війни, інвалідам, працівникам служби цивільного захисту на пенсії, сільським працівникам освіти на пенсії.

Прийнято 6 декларацій про доходи пільговиків.

Повідомлено 5 пільговиків про поновлення пільг з урахуванням доходу по причині  недостатньо даних для розрахунку доходу.

Проведено розрахунок 6 справ пільговиків та визначено право на пільги з урахуванням середньомісячного доходу сім’ї.

Прийнято від ТОВ «Івано-Франківськгаз»,  на електронних носіях ( в dbf форматі)  розрахунки щодо вартості послуг, наданих пільговикам у серпні місяці згідно з формою "2-пільга" на суму 118 тис.320 грн.

Проведено перевірку правильність  перерахунків  на зняття пільг за період з травня по липень поточного року по пільговиках, яким з 01.05.2016р. призначено житлову субсидію:

-         404 справи по ТОВ «Івано-Франківськгаз»,

-         388 справ по філії “Калуський РЕМ” ВАТ «Прикарпаттяобленерго» 

Підготовлено письмову інформації організаціям–надавачам комунальних послуг  про 49 померлих і знятих з реєстрації пільговиків.

Прийнято  6 заяв  для надання пільг на придбання твердого палива готівкою.

                                                                 

Видано 5 посвідчень для дітей з багатодітної сім’ї.

1 направлення для дитини – інваліда до 18р. на корсет «Шено».

Подано в департамент соціальної політики заявку – потребу на оздоровлення інвалідів з дитинства та з/з і ветеранів війни на 2017 рік.




<<< Повернутись в розділ
Календар
Вересень 2016
В П В С Ч П С
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1