Заходи і події


Дорогі друзі! Шановні  люди з обмеженими фізичними можливостями!

2013.12.03

 

     Дорогі друзі! Шановні  люди з обмеженими фізичними можливостями!

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня інвалідів!

     Прогресивне людство, відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

     Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

     Відзначення цієї дати в Калуському районі — це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних, умов життя людей скривдженим долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

    Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги. Тож хочеться побажати вам витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

     Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримку, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

     Від усього серця зичу вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах.

 

Василь Петрів, голова Калуської райдержадміністрації

Василь Дзундза, голова районної ради




<<< Повернутись в розділ
Календар
Грудень 2013
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4