Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Шановні жителі Калущини!

480

2017.08.24

Щиро вітаємо вас із національним святом нашої державності – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного від­родження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність. Схід України став ареною бойових дій, гинуть люди. Драматичні події останніх років підтвердили одвічну істину – народ сильний у час єднання. Перед реальною загрозою, яка виникла, маємо ще більше згуртуватися й убезпечити свій історичний вибір, захистити наше право вільно жити на своїй Богом даній землі!

Ми щиро вдячні всім, хто докладав і докладає зусиль для захисту та розбудови нашої держави. Висловлюємо вдячність нашим захисникам – учасникам АТО, мешканцям району, керівникам установ, організацій, підприємств, їх колективам, підприємцям, священикам, усім, хто захищає Україну, хто робив і робить внесок у розвиток району, за підтримку, співпрацю та розуміння.

Від усього серця бажаємо вам мирного неба, Божої благодаті, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Ми   – українці – захистимо свій європейський вибір, а значить – захистимо і українську незалежність. І сьогодні з гордістю  ми заявляємо: Держава наша є! Держава наша буде!

Хай Бог укріпить нас у цій вірі і допоможе нам у розбудові держави! З великим святом – з Днем Незалежності! З днем народження тебе, Україно!

 

Наталія Бабій, голова Калуської райдержадміністрації

Михайло Срібняк, голова районної ради




<<< Повернутись в розділ
Календар
Серпень 2017
В П В С Ч П С
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2