Калуська районна
державна адміністрація

Діяльність Президента України та Уряду

Дата публікації: 2017.09.29

Президент України Петро Порошенко: Розбудова дорожньої інфраструктури є одним із пріоритетів для подальшого розвитку територій

У рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко відкрив новий міст через річку Бистриця Солотвинська на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-10 Стрий – Чернівці – Мамалига.

Дата публікації: 2017.09.29

Закон «Про освіту» відкриває шлях до довгоочікуваної системної реформи галузі

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з працівниками освіти підкреслив, що Закон «Про освіту», який сьогодні набув чинності, відкриває шлях до довгоочікуваної системної реформи освіти.

Дата публікації: 2017.09.28

Уряд направив додатково понад 115 мільйонів гривень на житло для сімей загиблих та тих, хто отримав інвалідність в АТО

Уряд на засіданні 27 вересня затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в обсязі 115 997,295 тис. гривень на виплату грошової компенсації для отримання житлових приміщень для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю І−ІІ групи, визначених Законом України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції.

Дата публікації: 2017.09.27

Представлено новий Закон України «Про освіту»

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу під час спільного засідання Асоціації ректорів вищих технічних навчальних закладів України та членів Президії спілки ректорів вищих навчальних закладів Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич представила новий Закон України «Про освіту», який Президент підписав 25 вересня.

Дата публікації: 2017.09.25

Держенергоефективності презентувало законопроект щодо створення в Україні ринку біоетанолу та біодизелю

У Комітеті ВРУ з питань ПЕК Голова Держенергоефективності Сергій Савчук представив парламентарям та бізнесу розроблений Агентством законопроект щодо розвитку сфери виробництва та використання на транспорті рідкого біопалива. Обговорення відбулося під головуванням та за ініціативи народного депутата України Олександра Домбровського.

Дата публікації: 2017.09.25

Фінансування “зелених” проектів українськими банками - подвійна інвестиція як в енергонезалежність, так і в економіку країни

За останні 3 роки в українські проекти «чистої» енергетики інвестовано близько 700 млн євро. Майже 300 млн євро спрямовано на виробництва «зеленої» електроенергії, ще майже 400 млн євро – на генерацію тепла з відновлюваних джерел енергії. Це свідчить про по-справжньому дієве удосконалене законодавство, а також про те, що бізнес у цій ніші активізувався і це лише початок. У цьому запевнив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук представників регіональних офісів Укргазбанку.

Дата публікації: 2017.09.25

Глава Уряду: Ухвалення пенсійної реформи на початку жовтня дозволить підвищити пенсії також у жовтні

Якщо Парламент проголосує законопроекти по пенсійній реформі на початку жовтня, це дозволить підвищити пенсії 9 млн також у жовтні, і Уряд готовий провести необхідні розрахунки. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі одного з телеканалів України.

Дата публікації: 2017.09.22

Виплата компенсації за економію субсидій - це перший крок до їх подальшої монетизації

Виплата компенсації за економію субсидій – це перший крок до їх подальшої монетизації. Про це в ефірі «Oboz.TV» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Дата публікації: 2017.09.22

Глава Уряду про пенсійну реформу: Можливість ухвалити зміни є, закликаю всіх об‘єднатися заради людей

Можливість ухвалити пенсійну реформу, яка змінить існуючу пенсійну систему, дозволить запровадити автоматичне осучаснення пенсій при одночасному зниженні дефіциту бюджету пенсійного фонду, зберігається, але парламентарям треба об’єднатися навколо ухвалення рішень. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в своєму відеозверненні.

Дата публікації: 2017.09.22

Павло Розенко: Уряд не допустить жодних штучних обмежень кількості отримувачів субсидій

Уряд не вводитиме жодних додаткових обмежень чи критеріїв для скорочення кількості отримувачів субсидій. Про це в ефірі «Oboz.TV» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Дата публікації: 2017.09.22

Вугільні підприємства мають бути ефективними та самодостатніми, - Ігор Насалик

21 вересня відбулося засідання колегії Міненерговугілля України. Відкриваючи засідання, голова колегії Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик наголосив, що державні підприємства мають бути самодостатніми суб’єктами господарської діяльності.

Дата публікації: 2017.09.20

Для учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб спрощено процедури отримання держдопомоги за програмою «Доступне житло»

Урядом ухвалена постанова, направлена на вирішення проблеми забезпечення доступним житлом учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб. Для цих категорій спростили процедури отримання державної допомоги за програмою «Доступне житло».

Сторінка 1 з 4 сторінок

 1 2 3 >  Остання

Календар
Вересень 2017
В П В С Ч П С
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30