Калуська районна
державна адміністрація

Діяльність Президента України та Уряду

Дата публікації: 2017.11.29

Щоб вступити в коледж чи технікум на базі 11-ти класів, потрібно буде подавати заяву в електронній формі

Наступного року вступники до коледжів і технікумів на базі 11-ти класів подаватимуть документи виключно в електронній формі. Це передбачено Умовами прийому для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році, які затверджені наказом МОН та вже пройшли реєстрацію в Міністерстві юстиції.

Дата публікації: 2017.11.29

«Доступні ліки» у 2018 році діятимуть ще для трьох напрямків захворювань

Мова йде про ліки від хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, депресивних станів та для здоров’я матері і дитини під час вагітності.

Дата публікації: 2017.11.28

Реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ в 2018 році виходить на фінішну пряму

Завершується другий рік процесу реформування з трьох років, визначених Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». З майже 700 видань на сьогодні реформовано лише 124 друкованих ЗМІ та редакцій.

Дата публікації: 2017.11.28

Питання насильства щодо жінок - це виклик державі, який вимагає комплексного реагування на проблему

На проблему не ратифікованої Україною Стамбульської конвенції звернула увагу заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович на прес-конференції з нагоди початку міжнародної кампанії «16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні», що відбулася 24 листопада 2017 року в прес-центрі «Укрінформу». Захід організував Офіс Ради Європи в Україні.

Дата публікації: 2017.11.27

Аграрні розписки стають привабливими для фінансового сектору, - Олена Ковальова

Мінагрополітики разом з Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC) активно працюють над запровадження аграрних розписок в Україні. Про це йшлося під час зустрічі між заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Оленою Ковальовою, представниками «ОТП Банк» та Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) в Україні.

Дата публікації: 2017.11.24

Уряд якнайшвидше визначить конкретні механізми бюджетної підтримки аграріїв в наступному році, - Володимир Гройсман

Кабінет Міністрів України опрацьовує і планує якомога швидше визначити конкретні механізми підтримки агропідприємств, яка згідно проекту Державного бюджету на наступний рік перевищує 7 млрд грн. Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час наради, присвяченої питанням розвитку сектору АПК.

Дата публікації: 2017.11.23

Президент України підписав Указ щодо розвитку лісового господарства

Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 381/2017 «Про додаткові заходи щодо розвитку лісового господарства, раціонального природокористування та збереження об'єктів природно-заповідного фонду». Цей Указ розроблено за результатами наради під головуванням Петра Порошенка щодо реформування та сталого розвитку лісового господарства, яка відбулася нещодавно в Івано-Франківську.

Дата публікації: 2017.11.22

Володимир Гройсман: Наше завдання - стати енергетично незалежною державою

Одне з стратегічних завдань Уряду України – зробити країну повністю енергетично незалежною, тим більше, що ресурси для того є. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

Дата публікації: 2017.11.22

Держкомтелерадіо ініціює збільшення розміру державних премій в інформаційній галузі

З метою підвищення престижу державних премій, заохочення журналістів, авторів, художників, перекладачів художніх та публіцистичних творів, творчих колективів театру та кіно до створення нових оригінальних творів Держкомтелерадіо підготовив проекти змін до постанов Кабінету Міністрів України, якими визначаються грошові винагороди лауреатам премій в інформаційній галузі.

Дата публікації: 2017.11.22

Президент підписав Закон щодо посилення соціального захисту учасників АТО, учасників Революції Гідності та членів їх родин

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників антитерористичної операції, учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих таких осіб.

Дата публікації: 2017.11.22

Уряд України активно запроваджує механізми забезпечення та захисту прав жінок, а всі зміни враховують гендерний аспект, - Прем’єр-міністр

Уряд України активно запроваджує механізми забезпечення та захисту прав жінок – від професійної реалізації до участі в ухваленні державних рішень, і всі зміни, які відбуваються в державі, враховують гендерний аспект.

Дата публікації: 2017.11.20

Глава Уряду: Соціальний захист учасників Революції Гідності - обов’язок Уряду, кожен герой має відчути опіку і допомогу

Соціальний захист учасників Революції Гідності та їх сімей був і залишається важливим питанням порядку денного роботи Уряду України. І кожен учасник цих надзвичайних для України подій має відчути опіку та допомогу. Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Напередодні чергової річниці Революції Гідності, Глава Уряду зустрівся з її учасниками.

Сторінка 1 з 4 сторінок

 1 2 3 >  Остання

Календар
Листопад 2017
В П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2