Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Завершено півфінал шкільної Ліги сміху

111

2017.12.07

6 грудня в Калуському районі продовжено проведення шкільної Ліги сміху, яке відбувається за підтримки голови районної державної адміністрації Наталії Бабій.

Це вже четвертий         день шкільної Ліги сміху. Цього дня завершено  відбіркові ігри серед команд загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів.

Захід відбувся у Народному домі села Підмихайля. Ведучими на святі, уже традиційно, виступили Родіон і Вікторія Прокопчуки.

У змаганнях взяли участь чотири команди: «ВВ» Войнилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Сівецькі вискочки» Сівка-Войнилівського НВК І-ІІІ ступенів, «Боднарівські марсики» Боднарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та «Без паніки» Підмихайлівського НВК І-ІІІ ступенів.

Команди змагалися у трьох конкурсах. Перший – візитка «Заявка на майбутнє». У другому конкурсі «Розминка» команди підготували по одному питанню і свій варіант відповіді. Команди запитували одне одного про декольте, про те, чи є насправді Дід Мороз, чому повернулися «Боднарівські марсіки», що робити карооким… Судді оцінювали не тільки підготовлене питання, а й оригінальність та дотепність відповіді учасників.

Заключним конкуром було домашнє завдання команд на тему: «Не щастить у навчанні, то пощастить у…». Шкільні команди найчастіше говорили про кохання, про сім’ю та захоплюючий віртуальний світ. Також дітей хвилюють і інші теми в житті, наприклад, робота, бізнес. Не обійшлося і про жарти, пов’язані з шкільним життям.

Оцінювало виступи команд журі у складі голови РДА Наталії Бабій, заступника голови РДА Сергія Дудинця, начальника відділу культури райдержадміністрації Тетяни Молдавчук, начальника відділу освіти РДА Оксани Савчук, завідувача сектору молоді та спорту РДА Любові Паньків, редактора газети «Вісті Калущини» Галини Когут, директора Середньоугринівської ЗОШ І-ІІІ ст. Володимира Бодика, а також представників компаній «Даноша» і «Леосіті Інвест». 

Згідно оцінювання журі, кращими стали войнилівська, підмихайлівська і сівко-войнилівська команди. Голова РДА Наталія Бабій привітала учасників цьогорічної Ліги сміху та побажала їм творчих перемог і успіхів у навчанні, потоваришувати один з одним, розкрити свої таланти. Директор ТОВ «Леосіті Інвест» Олег Малишевський висловив переконання, що команди мають всі шанси грати КВК в інших лігах не лише регіонального, а й всеукраїнського рівня.

Шкільна Ліга сміху проводиться за сприяння Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, ТОВ «Даноша», «Акваторія» і під патронатом голови РДА Наталії Бабій. Цьогоріч до спонсорства Ліги сміху долучилося ТОВ «Леосіті Інвест» (директор Олег Малишевський).

За 4 дні відбіркових ігор «солодкі» подарунки з компанії «Леосіті Інвест» роздали кожному учаснику шкільної Ліги сміху.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Грудень 2017
В П В С Ч П С
26 27 28 29 301 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6