Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Шановні жінки!

789

2018.03.07

Щиросердечно вітаю вас із чудовим весняним святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури і працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки Калущини невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Низький уклін вам і щира вдячність за ваш життєвий і материнський подвиг, за самовідданість і виваженість, підтримку й розуміння, любов і ніжність.

Висловлюю глибоку шану жінкам, які разом з чоловіками боронять Україну в зоні АТО. Саме на таких прикладах виховуються наступні покоління українців. Жінки завжди є підтримкою для чоловіків, в тому числі для захисників на сході України, для яких фотокартки доньок і коханих стали опорою у складних умовах.

Дорогі жінки, чоловікам потрібна наша любов, кохання, підтримка, сила та впевненість, що вдома все буде добре. Нехай ваше життя супроводжується яскравими моментами, щирими посмішками, приємними подіями та відчуттям задоволення від кожної хвилини.

Божого благословення, миру вам і добробуту, витримки і мудрості, єдності і злагоди, душевного тепла і родинного затишку! Хай з вами завжди буде Віра, Надія, Любов та невичерпна мудрість всього світу!

 

З повагою

Наталія Бабій, голова Калуської райдержадміністрації                     




<<< Повернутись в розділ
Календар
Березень 2018
В П В С Ч П С
25 26 27 281 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31