Калуська районна
державна адміністрація

Новини


«Мажорики» зі Студінки відпочиватимуть у Польщі

dsc00587

2018.04.23

20 квітня у Палаці культури «Юність» проведено другий фінальний поєдинок учасників шкільної Ліги сміху. Цього разу змагалися учні шкіл І-ІІ ступенів. Фінаілстами, зокрема, стали «Мажорики» із Студінської ЗОШ І-ІІ ст., «Бережницький квартал» із Бережницької ЗОШ І-ІІ ст., «BEMS» із Завою, «Динаміт» із Середнянської гімназії та «АВК» із Копанківської школи.

Нагадаємо, що в Калуському районі вже третій рік поспіль з ініціативи та під патронатом голови Калуської районної державної адміністрації Наталії Бабій, за підтримки відділу освіти та відділу культури райдержадміністрації, сприяння Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, ТзОВ «Гудвеллі Україна», і підприємців проводиться шкільна Ліга сміху. 

Як і попереднього фінального дня, команди змагалися у трьох конкурсах. Перший – візитка «Ми дружні і ми одна родина». У другому конкурсі «Розминка» команди підготували по одному питанню і свій варіант відповіді. Судді оцінювали не тільки підготовлене питання, а й оригінальність та дотепність відповіді учасників. Заключним конкуром було домашнє завдання команд на тему: «У світі професій».

Шкільні команди найчастіше говорили про кохання, про сім’ю, жартували, давали поради владі. Також дітей хвилюють і інші теми в житті, наприклад, робота, бізнес. Не обійшлося і про жарти, пов’язані зі шкільними буднями, реформами в освіті та медицині. Та найбільше дотепних жартів з уст студінської команди звучало про свого директора Юрія Лилака та його коня Вороного.

Виступи команд оцінювало журі під керівництвом голови РДА Наталії Бабій. У складі журі також були заступник голови РДА Сергій Дудинець, начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Молдавчук, начальник відділу освіти РДА Оксана Савчук, завідувач сектору молоді та спорту РДА Любов Паньків, директор Середньоугринівської ЗОШ І-ІІІ ст. Володимир Бодик і представники компаній «Гудвеллі Україна», «Леосіті Інвест», «Акваторія» і «Віта». 

Журі під керівництвом голови РДА Наталії Бабій високо оцінило майстерність, дотепність усіх команд. Фіналісти шкільної Ліги сміху демонстрували неабияку кмітливість, винахідливість, розкутість, вміння миттєво зорієнтуватися, акторські здібності та добру підготовку.

Голова РДА Наталія Бабій привітала учасників цьогорічної Ліги сміху та побажала їм творчих перемог і успіхів у навчанні, потоваришувати один з одним, розкрити свої таланти.  

Варто підкреслити, що спонсори КВК подбали про всіх учасників, тож приємні сюрпризи очікували на кожного!

Нагадаємо, що у півфіналі також змагалися такі команди шкіл І-ІІ ступенів, як команда «Веселі та щасливі» (Грабівський НВК І-ІІ ст.), «V.I.P.FEST» (Кропивницька ЗОШ І-ІІ ст.), «Свої люди» (Перевозецька ЗОШ І-ІІ ст.) та «Інь-Янь» (Томашівська ЗОШ І-ІІ ст.). Тож після визначення переможців фіналу подарунки отримали всі!

Сертифікатом на здійснення відпочинкової екскурсії гірським масивом Горгани з проживанням у літній резиденції митрополита Андрея Шептицького, відвідування унікальних пам’яток архітектури та старовинних промислів краю за сприяння голови районної державної адміністрації Наталії Бабій та фінансової підтримки генерального спонсора міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика нагороджено усіх учасників ліги. 

Усі фіналісти отримали абонемент на місяць відпочивати у спортивно-оздоровчому комплексі «Акваторія». Додатково представник «Акваторії» надав ще абонемент на один місяць відпочинку команді «BEMS» із Завою.

Команди, які не ввійшли до фіналу, поїдуть на екскурсію до зоопарку в Дрогобичі.

Дипломом «Кращий актор шкільної Ліги сміху» нагороджений Олександр Турлай зі Студінки і Роксолана Мізерак з команди «Динаміт»

Педагоги-організатори, які підготувати команди до участі в КВК, отримали сертифікат на подорож до духовного центру «Зарваниця».

Спонсорами також стали і сільські голови, чиї команди брали участь у шкільній Лізі сміху, які вручили сертифікати на екскурсію до Трускавця, Львова та інших красивих куточків нашої України.

Найкращі чекали на переможців конкурсу. Третє місце посіла команда «Бережницький квартал», якій вручили сертифікат на поїздку до старовинного буковинського міста Хотин з відвіданням перлини Чернівецької області національного природного парку та Хотинської фортеці за фінансової підтримки ТОВ «Весна. «Срібло» здобула завійська команда «BEMS»якій ТОВ «Карпатнафтохім» організує відпочинок на морі в Очакові.

Переможцем стала команда Студінської школи «Мажорики», якій компанія «Гудвеллі Україна» профінансує відпочинок у Поморському воєводстві, що у Польщі.

Цьогорічна шкільна Ліга сміху завершилася виконанням власного гімну. На прощання були сльози радості, спільне фото на пам’ять усміхнених учасників гумористичного поєдинку і віра, що, якщо комусь трішки не пощастило цього року, наступного обов’язково пофортунить у боротьбі за головний приз.

До речі, усі представники шкільних команд, сільські голови, члени журі були одностайні в тому, що такий мистецький проект, натхненником якого є голова РДА Наталія Бабій, повинен мати своє продовження й надалі.

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Квітень 2018
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5