Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Дітям дарували святковий настрій і  подарунки

dsc00313

2018.05.31

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.   Адже наші діти – це майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Тому вже доброю традицією в районі стало напередодні Дня захисту дітей вітати малечу з цим святом. З цієї нагоди 31 травня у районному Будинку культури відбулося районне свято  «Все починається з дитинства», яке організоване службою у справах дітей райдержадміністрації та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки відділу культури райдержадміністрації, для дітей пільгових категорій, які потребують особливої уваги та підтримки.

Учасників свята привітав заступник голови райдержадміністрації Сергій Дудинець, який побажав  діткам рости здоровими, щасливими і успішними, реалізувати свої мрії в житті, за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити і пам’ятати про те, що вони – українці і повинні пишатися цим.

Своє музичне та пісенне мистецтво учасникам заходу дарували їх талановиті ровесники – учасники танцювального колективу дитячої школи мистецтв с.Підмихайля (керівник – Юлія Петриків), учні творчості дитячої школи мистецтв с.Підмихайля Богдан Попович, Вікторія Кочура та Ольга Вовчук. Ведучою свята виступила Леся Боринець.

Завершуючи захід, працівники служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вручили дітям подарунки.

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Травень 2018
В П В С Ч П С
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2