Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Діти з Калуського району поїхали на оздоровлення в санаторій «Сокіл»

dsc00024

2018.06.01

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, 24 дітей з Калуського району поїхали на відпочинок та оздоровлення до дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Сокіл», що в селі Сокіл Галицького району. У заході взяли участь заступник голови РДА Сергій Дудинець і завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Любов Паньків.

Сектором молоді та спорту і службою у справах дітей РДА на оздоровлення відправлені діти, позбавлені батьківського  піклування,  діти учасників  АТО,  діти  із малозабезпечених і багатодітних сімей та обдаровані і талановиті діти.

Сергій Дудинець побажав дітям добре відпочити, оздоровитися, набратися сил та незабутніх вражень. 

Протягом зміни реалізовуватимуться ігрові проекти, заходи освітніх програм тощо. На відпочинку дти оволодіють методиками складання нових казок, стануть активними учасниками майстер-класів, ситуативних та творчих театральних занять, конкурсів театральної спрямованості, стануть авторами та учасниками іменинних та морських казок. Підсумком зміни стане музично-театральна казкова постанова, яка дасть поштовх всім бажаючим – юним авторам, сценаристам, декораторам, гримерам, костюмерам - фантазувати та розвиватися, збагатити свій внутрішній світ.

На території комплексу розміщені 8 житлових корпусів, спортивні майданчики, їдальня, тренажерна зала, зал ЛФК, батути, музей старовини, кімнати гурткової роботи, сауна з басейном, лікувальний корпус, а також у літній період 4 басейни під відкритим небом. Для повноцінного відпочинку та оздоровлення – круглодобовий медичний контроль.

Для санаторного лікування пропонуються наступні процедури: озокерит, парафін; фізкабінет; соляно-хвойні ванни; сауна з басейном; масаж, масажний комплекс «Релакс»; полівітаміни; стоматкабінет. Харчування п'ятиразове, просте та дієтичне, вітамінізоване згідно санітарно-гігієнічних вимог. Для дітей організовуються екскурсії.

Проводяться організовані туристичні походи з ночівлею в палатках, ватрою. Щодня з дітьми проводять різноманітні заходи згідно плану роботи табору, працюють вихователі, керівники гуртків. Кожного дня для дітей ранкова «штовханка» та вечірня «гопанка». Путівки надано департаментом освіти, науки та молодіжної політики ОДА.

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2018
В П В С Ч П С
27 28 29 30 311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30