Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Робоча група визначила обсяги ремонту доріг на території Томашівської і Луківської сільських рад

dsc00044

2018.06.01

1 червня відбулося виїзне засідання робочої групи з обстеження автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території району. Члени робочої групи визначили обсяг ремонту доріг на території Томашівської і Луківської сільських рад.

Нагадаємо, нещодавно робоча група здійснила моніторинг стану якості доріг в районі. Після того, як робоча група визначила перелік доріг, які потребують першочергового ремонту, бюджетна комісія підтримала дане рішення.

Перебуваючи на території сільських рад, члени робочої групи поспілкувалися із Томашівським сільським головою Михайлом Мацьком з приводу ремонту доріг. За словами Михайла Мацька, для спів фінансування сільська рада виділяє кошти в сумі 155 тисяч гривень.

Цього ж дня члени робочої групи побували і на території Луківської сільської ради, оглянули стан доріг у селі Лука і Цвітова та поспілкувалися з приводу ремонту доріг із секретарем Луківської сільської ради Надією Кіндзерською.

 На зустрічах із керманичами органів місцевого самоврядування члени робочої групи вкотре наголошують, що ремонтувати дорогу необхідно в межах населених пунктів. Звернення від сільських рад необхідно писати до департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації. Адже це дороги обласного значення, які є на балансі даного департаменту.

Одержувачем коштів і замовником робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг загального користування місцевого значення наразі є управління Служби автомобільних доріг в області. Проте, у зв’язку з тим, що ці дороги перебувають в поганому стані, місцева, районна влада та члени робочої групи одностайні в тому, що потрібно, по можливості, провести ремонт доріг у межах населених пунктів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2018
В П В С Ч П С
27 28 29 30 311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30