Дата публікації: 2014.06.17

Верховна Рада прийняла перший із низки законопроектів реформи місцевого самоврядування

Верховна Рада України на сьогоднішньому засіданні прийняла в цілому перший з пакету проектів законів реформи місцевого самоврядування, підготовлених Робочою групою з питань реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади під керівництвом Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

Дата публікації: 2014.06.17

Через централізацію ми почали перетворюватися на країну нереалізованих можливостей, - Володимир Гройсман

Тотальна, повсюдна централізація влади, яка панувала в Україні, особливо протягом останніх років, призвела до того, що Україна почала перетворюватись на країну з нереалізованими можливостями, - вважає Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.

Дата публікації: 2014.06.17

Андрій Троценко: Потрібно виробити спеціальний механізм для того, щоб була можливість в режимі реального часу, інколи одного дня, забезпечити матеріально-технічні потреби наших військовослужбовців

Започаткування інформаційної бази прикарпатців, які беруть участь в антитерористичній операції, акумулювання фінансових та матеріально-технічних ресурсів для надання адресної допомоги, забезпечення роботи волонтерської і транспортної груп – це основні завдання, які, на думку голови облдержадміністрації Андрія Троценка, має вирішувати створений в області координаційний центр швидкого реагування.

Дата публікації: 2014.06.17

Обласна влада Прикарпаття буде підтримувати розвиток малого та середнього бізнесу

За участі керівництва області відбулося чергове засідання ради громадського об’єднання підприємців та промисловців «Ділові люди Прикарпаття».

Дата публікації: 2014.06.17

Глава держави закликає депутатів-сумісників визначитися із місцем роботи

Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності дотримання законодавства тими депутатами Верховної Ради, які суміщають виконання повноважень у парламенті із роботою в інших структурах, зокрема, органах виконавчої влади.

Дата публікації: 2014.06.17

Децентралізація - дуже важливий елемент вирішення політичної кризи

Найголовнішим елементом реформ в Україні, які мали б призвести до нормалізації становища, називають децентралізацію влади. І країна готова до такої реформи, незважаючи на численні виклики, вважає депутат Сейму Республіки Польща Марцін Свенцицький, який консультує Київ про те, як передати повноваження регіонам. Коментар Марціна Свенцицького публікує «Радіо Свобода».

Дата публікації: 2014.06.17

Президент Порошенко підтримує ініціативу фракцій щодо дострокових виборів у Верховну Раду

Президент України Петро Порошенко зустрівся із керівниками фракцій ВО «Батьківщина» Сергієм Соболєвим, Партії регіонів Олександром Єфремовим, партії УДАР Віталієм Ковальчуком, ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком, головою депутатської групи «Економічний розвиток» Анатолієм Кінахом та уповноваженим представником групи «Суверенна європейська Україна» Ігорем Єремеєвим.

Дата публікації: 2014.06.17

У Києві обговорили перспективи реалізації Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд” в Україні у 2014 - 2015 роках

16 червня у Клубі Кабінету Міністрів відбулось засідання круглого столу „Партнерство „Відкритий Уряд”: який план дій потрібен Україні?”

Дата публікації: 2014.06.17

Заява МЗС України щодо гуманітарних аспектів ситуації на Сході України

Новою тактикою ворожої політики Росії стосовно України стали активні спекуляції на темі «гуманітарної катастрофи» в Україні.

Дата публікації: 2014.06.17

Арсеній Яценюк доручив захистити національні інтереси України в Стокгольмському суді і готуватися до надзвичайного стану в енергетиці

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості України, Міністерству юстиції України, Міністерству закордонних справ України і НАК «Нафтогаз України» вжити всіх заходів для захисту національних інтересів в Стокгольмському суді. Про це він сказав на засіданні Уряду в понеділок, 16 червня.

Дата публікації: 2014.06.17

Розмір допомоги при народженні першої дитини збільшено на понад 10 тис. грн.

З 1 липня розмір допомоги при народженні першої дитини збільшиться на 10 320 грн. і становитиме 41 280 грн. Це передбачено Законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», схваленим Парламентом 27 березня 2014 року.

Дата публікації: 2014.06.17

В 2014 році ми маємо змінити систему управління країною і дати владу громадам, – Володимир Гройсман

«Чи на часі впровадження реформи місцевого самоврядування в Україні?» – саме таку назву мала перша дискусійна панель круглого столу з питань громадського обговорення шляхів реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, яка відбулася у Житомирі за сприяння швейцарсько-українського проекту з підтримки децентралізації влади DESPRO.

Сторінка 1 з 2 сторінок

 1 2 > 

Календар
Червень 2014
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5