Дата публікації: 2014.06.20

Калуську ОДПІ очолив Володимир Фалдина

Наказом Міністерства доходів і зборів України на посаду начальника Калуської ОДПІ призначено Володимира Фалдину. Про це під час зустрічі з колективом інспекції повідомила в.о. начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів в Івано-Франківській області Ірина Столярик. Вона зазначила, що Володимир Фалдина працюючи на керівних посадах, проявив себе як висококваліфікований працівник. Впродовж 2007-2009 років він уже очолював Калуську ОДПІ.

Дата публікації: 2014.06.20

На Калущині на семінарі обговорювали питання децентралізації влади

20 червня у залі засідань Калуської райдержадміністрації проведено денний тематичний семінар «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади” для працівників структурних підрозділів Калуської райдержадміністрації, сільських і селищних голів, керівників бюджетних установ, директорів загальноосвітніх навчальних закладів.

Дата публікації: 2014.06.20

100 днів діяльності Уряду: найголовніше

100 днів діяльності Уряду: найголовніше

Дата публікації: 2014.06.20

Маємо бути готовими до будь-якого сценарію розв’язання газового питання, - Володимир Гройсман

Кризовий енергетичний штаб створений Урядом через виклики, які потребують особливої системи управління і він має знайти усі можливі шляхи забезпечення належного функціонування паливно-енергетичного комплексу країни, особливо в осінньо-зимовий період. Про це сказав голова штабу, Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман в ході брифінгу в Українському кризовому медіа центрі.

Дата публікації: 2014.06.20

Парламенту необхідно прийняти закон про засади державної регіональної політики, - Володимир Гройсман

Прийняття закону «Про засади державної регіональної політики», який направлений Урядом минулого тижня на розгляд Верховної Ради України, є вкрай важливим для чіткого визначення засад регіональної політики і розвитку територій, - сказав Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман під час брифінгу в Українському кризовому медіа центрі. За його словами, закон дасть поштовх до фінансування Європейським Союзом багатьох програм та проектів регіонального розвитку.

Дата публікації: 2014.06.20

Вступне слово Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка на засіданні Уряду від 18 червня 2014 року

Доброго дня! Арсене Борисовичу, проінформуйте, будь ласка, щодо вчорашнього вибуху на ділянці Полтавської області української газотранспортної системи.

Дата публікації: 2014.06.20

Олександр Сич: Уряд докладе всіх зусиль, аби забезпечити права абітурієнтів Луганщини та Донеччини на вищу освіту

«Організовуючи вступну кампанію до вищих навчальних закладів у Донецькій та Луганській областях, потрібно мінімізувати проблеми, спричинені агресією Росії, та забезпечити абітурієнтам реалізацію їхнього права на рівний доступ до вищої освіти». Про це заявив Віце-прем’єр-міністр Олександр Сич на нараді з проблемних питань проведення вступної кампанії у ВНЗ Донецької та Луганської областей за участю представників Міністерства освіти і науки, Українського центру оцінювання якості освіти, Міністерства фінансів, Міністерства юстиції та низки міністерств, що мають у своєму підпорядкуванні виші, розміщені у згаданих областях.

Дата публікації: 2014.06.20

Сільських та селищних голів закликали долучитися до напрацювання пропозицій з реформування органів місцевого самоврядування

За дорученням Президента України Петра Порошенка та погодженням з більшістю депутатів Верховної Ради процеси реформування органів місцевого самоврядування та децентралізації влади відбуватимуться у найкоротші терміни, поінформував на розширеній нараді сільських та селищних голів керівник виконавчої влади області Андрій Троценко.

Дата публікації: 2014.06.20

До Дня державної служби

Головне управління статистики інформує. На початок 2014р. в органах виконавчої та судової влади області працювали 9 тис. осіб, статус яких визначається Законом України “Про державну службу”, з них 28,8% – працівники обласної та районних державних адміністрацій, 62% – територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Дата публікації: 2014.06.20

Про промислове виробництво в Івано-Франківській області у січні–травні 2014 року

Головне управління статистики інформує. Індекс промислової продукції в області у січні– травні 2014р. порівняно з відповідним періодом попереднього року склав 96,1%.
Календар
Червень 2014
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5