Калуська районна
державна адміністрація

Заходи і події


Інформація Калуської ЦБС про проведені масові заходи (з 25.09 по 01 жовтня 2017 року)

2017.10.03

29  вересня  2017 року

        В  центральній  районній  бібліотеці  проведено презентацію  виставки  «Бібліотека – інформація – знання – успіх»   присвяченої  Всеукраїнському  дню  бібліотек.  Презентацію  провели    бібліограф  Інтернет  залу  Савчук  Ірина  та  бібліограф  Земба  Галина  за  такими  розділами:  «Сучасна  бібліотека:  рухаємось вперед»,  «Книга – криниця  духовності  і культури»,               «Скарби   книжкових  полиць»  та  «Бібліотека – інформаційний центр  громади».

        У своїх виступах  працівники  бібліотеки  наголосили,  що  сучасна  бібліотека – це відкритий  кожному  безмежний інформаційний  світ, це храм  духовності,  до якого завжди  можна прийти  не тільки в пошуках істини, а й за розрадою,  прагненням  досягти  душевної  рівноваги.  Тому  30 вересня – це свято всіх,  хто любить книгу і хто присвятив своє життя подвижницькій  праці на ниві просвіти.                                                                                                 

01 жовтня 2017 року

           В рамках проекту «Бібліотека: територія милосердя»  в бібліотеці - філії с.Томашівці №1 спільно з б-текою с. Томашівці №2 та  Народним домом було проведено спілкування за круглим столом «Збираємо  тепло сердець» , присвячений  Міжнародному дню  людей похилого віку. Ведучі: Ілона Знак і Мар’яна Семен. Читці: Тетяна Корж, Христина Возняк, Христина і Богдан Кузь, Віталій і Олександр Куземчак, Соломія Кусень, Віталій і Вікторія Родзень, Тетяна Перегінець, Тетяна Семен присвячували вірші бабусям і дідусям які були на святі, бабусі взяли участь у конкурсі  »Відгадай загадку»  та вікторині  «З якої це казки», а діти підтримували бабусь своїми оплесками. Бабусі поділилися своїми розповідями про те,  чим вони захоплювалися в житті, та поділились спогадами про своє  прожите життя. Для них прозвучали пісні у виконанні Тетяни і Мар’яни Семен, Христини Возняк, Ілони Знак.  Присутні ознайомилися  з  тематичною викладкою  літератури: «Зорепадом летять роки».

 

01 жовтня 2017 року

В бібліотеці-філії с-щаВойнилів в рамках районної бібліотечної акції «Турбота і милосердя»  присвяченої Міжнародному дню  людей похилого віку зав. бібліотеки Олена Солтис провела літературну імпрезу  «Осінь життя» за рубриками: «Духовні зерна милосердя», «Книги Вашої молодості», «Я і мої рятівні сотки», «Соціальний захист людей похилого віку», «Старіння, активне довголіття і ліки». Люди похилого віку завжди є бажані в нашій бібліотеці, адже вони є активними учасниками різноманітних цікавих масових заходів, беруть активну участь у щорічній бібліотечній акції «Подаруй бібліотеці книгу». Незважаючи на поважний вік користувачі бібліотеки освоюють інформаційні технології, користуються послугами Інтернету. Бібліотекар Лілія Радзібаба провела тренінг «З Інтернетом на ти».

У нашій державі люди похилого віку потребують і моральної і матеріальної підтримки. Вони – наші батьки і матері, дідусі і бабусі – заслуговують на те, що б про них дбали щодня, а не тільки в День людей похилого віку…

 

Методичний  відділ  ЦРБ

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Жовтень 2017
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4