Калуська районна
державна адміністрація


У Кадобнянській школі проведено Олімпійський тиждень

12

2016.09.23

З 12 до 16 вересня в Кадобнянській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено Олімпійський тиждень.

Тиждень традиційно розпочався із загальношкільної лінійки, на якій вчитель фізкультури Ірина Івахнюк розповіла про історію святкування Дня фізичної культури і спорту. Також поділилася інформацією про успіхи нашої  олімпійської та параолімпійської  команд на олімпіаді в Ріо. Ірина Дмитрівна  повідомила про відкриття Олімпійського тижня в школі та про план проведення цього тижня. Вона запланувала різні змагання, конкурси у різних вікових категоріях. Завершувався Тиждень великим спортивним святом - Днем здоров’я.

Протягом тижня учні школи змагалися, проводили екскурсії на природу з класними керівниками, ділилися інформацією з Олімпіади.  А в п’ятницю всі організовано відсвяткували День здоров’я.

День здоров’я розпочався з загальношкільної лінійки, на якій Ірина Дмитрівна підбила підсумки  Олімпійського тижня і запросила всіх на свято спорту, здоров’я і краси.

Свято розпочалося із спільної розминки перед естафетами. Потім 1-4 класи організовано пішли на конкурс малюнку на асфальті «Життя- це…», а для 5-9 класів розпочалася естафета. Здавалося, що конкурсні змагання не надто важкі, але емоційні і невгамовні юні спортсмени зіткнулися із несподіваними перешкодами. Проте, всі з гідністю долали  ці труднощі.

Найбільше, як вчителів, так і учнів вразили результати естафети. Переможцями у цій естафеті стали учні 5 класу, друге місце зайняли  шестикласники, а третє- 7 клас.

Після естафети старшокласники відправилися на конкурс малюнку на асфальті «Ми і здоровий спосіб життя».

До естафети приступили молодші школярі. Завдання для них були відповідно легші, проте, емоції теж зашкалювали. Незбориме бажання перемогти привело до перемоги команду 4 класу.

Відрадно, що у змаганнях взяли участь і вчителі школи.

Проведений в школі Олімпійський тиждень довів дітям, що здоровий спосіб життя, заняття фізкультурою і спортом – це запорука здорової і сильної нації.

Переможці та учасники Дня здоров’я отримали грамоти та нагороди.

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Вересень 2016
В П В С Ч П С
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1