Калуська районна
державна адміністрація

Оголошення


МОМ набирає учасників нового проекту зі зміцнення економічного потенціалу, що фінансується Німеччиною

2018.06.07

Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW, розпочинає набір учасників на новий проект, що має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту.

Водночас, проект зміцнить соціально-економічну стабільність і добробут приймаючих громад в Україні. Завдяки грантам на самозайнятість та мікропідприємництво, проект надасть змогу вимушеним переселенцям та членам приймаючих громад розпочати новий або розширити наявний бізнес.

ЗАПРОШУЮТЬСЯ: внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей, Криму, а також місцеві мешканці, які проживають на території Полтавської області, віком від 18 до 60 років.

НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ ДО УЧАСТІ:

  1. Якщо заявник або члени родини раніше вже отримували грант від МОМ чи іншої організації;
  2. Заявник раніше брав участь у тренінгах МОМ, але грант не отримав.
  3. Заявник, у якого є друзі чи родичі в МОМ або БО «Світло надії».

Вимоги до заявників у групу «Самозайнятість»: заявник вже розпочав або хоче стартувати власний бізнес. Перевага надається, упершу чергу, особам без постійного місця працевлаштуванняРозмір гранту – до 650 євро.

Вимоги до заявників у групу «Мікропідприємництво»: наявність діючого ФОП, зареєстрованого не пізніше 31.12.2016, а також комерційна діяльність повинна здійснюватися не на дому (в офісі, магазині, цеху, у приміщенні клієнта тощо). Грант надається на розширення наявного бізнесуРозмір гранту – до 2500 євро.

 Для учасників, які пройшли навчання на тренінгах та успішно захистили бізнес-плани, буде виділено грант на придбання обладнання длязапочаткування або розширення власної справи.

Для подання заявки на участь у проекті вам необхідно надіслати на адресу juliapoltava13@gmail.com у форматі jpg (не pdf) документи:

  1. Перша сторінка паспорту;
  2. Друга сторінка паспорту;
  3. Сторінка паспорту з пропискою;
  4. Ідентифікаційний код;
  5. Довідка внутрішньо переміщеної особи (для місцевих мешканців не потрібна);
  6. Свідоцтво про держреєстрацію ФОП (для групи «Мікропідприємництво» обов’язково, для групи «Самозайнятість» – буде перевагою при відборі учасників).

Всі перелічені документи мають бути відскановані або сфотографовані окремими файлами з розміром одного файлу не більше 10МВ. Весь пакет документів надсилається одним листом. У темі листа зазначається назва проекту (МОМ – 3) та ваше ПІБ (наприклад: МОМ – 3. Іванов Іван Іванович).

Після надсилання повного пакету документів ви телефонуєте БО «Світло надії» по тел. (0532)69-42-40 для заповнення онлайн-анкети.

Прийом заявок триватиме до завершення формування тренінгових груп. Наголошуємо, що відбір відбувається на конкурсній основі – подання заявки не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ або БО «Світло надії» та повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.

Якщо у вас є запитання, ви можете звернутися на гарячу лінію МОМ за телефоном: 0-800-215-025.

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2018
В П В С Ч П С
27 28 29 30 311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30