Калуська районна
державна адміністрація

Розпорядження райдержадміністрації


Розпорядження від 24.02.2012р. № 95

2012.02.24

 

Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу “, Указу Президента України від 31.10.2011 року №1009/2011 „ Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2012 році ” та постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 року № 352 „Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом ”, розпорядження голови  Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 17.01.2012 року №19 "Про проведення призову  громадян  в області на строкову військову службу, прийняття на військову службу за контрактом та у військовому резерві у 2012 році":

         1. Затвердити склад призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу в квітні-травні та жовтні-листопаді 2012 року, згідно з додатком 1.

          2. Затвердити склад лікарської комісії, яка залучається для медичного огляду призовників на період роботи призовної комісії в квітні - травні та жовтні -  листопаді 2012 року, згідно з додатком 2.

            3. Затвердити графік роботи призовної комісії під час проведення призову на строкову військову службу в квітні - травні та жовтні - листопаді 2012 року, згідно з додатком 3.

          4.Затвердити графік проведення медичного огляду призовників, згідно з додатком 4.

          5.Затвердити  перелік організацій та підприємств установ, які виділяють технічних працівників для роботи на призовній дільниці, згідно з додатком 5.

 

            6. Військовому комісару Калусько - Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату Володимиру Шаховцю:

         6.1. Організувати і провести призов на строкову військову службу громадян 1987 - 1994 року народження і відправку призваних на збірний пункт Івано - Франківського обласного військового комісаріату.

 7. Головному лікарю комунального закладу "Калуська центральна районна лікарня" Калуської міської і районної рад Івано - Франківської області Івану Красійчуку:

           7.1. До 10 лютого 2012 року та до 01 серпня 2012 року подати у військовий комісаріат амбулаторні і диспансерні картки всіх громадян, які підлягають призову.

 7.2. Забезпечити призовну дільницю необхідною кількістю спеціалістів, необхідними  реактивами,  медикаментами, господарським майном, інструментарієм для якісного проведення аналізів юнаків до 10 лютого 2012 року та до 01 серпня 2012 року.

 7.3.  Підготувати наказ для затвердження складу лікарської комісії, яка залучається для медичного огляду призовників на період роботи призовної комісії в квітні - травні та жовтні - листопаді 2012 року.      

Виділити медичних сестер – 9 осіб, технічних працівників -1 особа.

7.4.  Для проведення медичного огляду юнаків:

  - забезпечити лікарів  медичної комісії необхідними медикаментами, інструментами,  медичним  обладнанням  та господарським  майном  згідно з додатком  6 до Положення про військово - лікарську експертизу  в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402,  до  01 березня 2012 року;

- забезпечити,  проведення медичного огляду юнаків,  які  підлягають призову, згідно з графіком,  за днями явки, з метою визначення їх ступеню придатності до військової служби;

- провести необхідні  стаціонарні та амбулаторні обстеження юнаків, які  мають  відхилення  у стані здоров’я;

- спланувати  заходи  з  перевезення юнаків,  які  знаходяться  на стаціонарному обстеженні в районній лікарні і потребують додаткового обстеження в умовах обласних  лікувальних закладів;

- виділити у відділеннях центральної районної лікарні  та Калуської районної лікарні необхідну кількість ліжко - місць та забезпечити якісне і всебічне обстеження юнаків з наданням актів обстеження стану здоров’я у Калусько - Рожнятівській об’єднаний районний військовий комісаріат, у  встановлений термін.

Санацію і протезування зубів проводити позачергово, крім того санацію - безкоштовно.

Забезпечити обов’язкову присутність дільничних лікарів на призовній дільниці при проходженні медичного огляду юнаками з їх дільниці.

 Зобов’язати підлітковий кабінет дитячої поліклініки, лікарів дільничних лікарень до 10 лютого 2012 року та до 01 серпня 2012 року подати до військового комісаріату медичні картки амбулаторного хворого, вкладні листи до них Ф-25 та Ф-25 1\у  та  списки  юнаків, які знаходяться на диспансерному обліку в  районній лікарні з приводу різних захворювань за формою, визначеною військовим комісаріатом.

8. Директору міськрайонного центру зайнятості Світлані Довганич направити з 01 березня 2012 року до 31 травня 2012 року та з 03 вересня 2012 року до 30 листопада 2012 року, за рахунок коштів на проведення громадських робіт, на  призовну дільницю двох осіб з числа безробітних для виконання тимчасових робіт з оформлення особових справ призовників.

9. Керівникам підприємств, установ, організацій міста та району за пропозицією військового комісара Калусько - Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату виділити у період з 01 березня по 30 травня 2012 року технічних працівників для роботи у призовній дільниці.

10. Директорам комунальних підприємств «ЖЕО № 1» Тарасу Підлужному та  «ЖЕО № 4» Василю Фурді провести ремонт призовної дільниці Калусько - Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату.

11. Директору Калуського міського телебачення Віталію Крохті, головним редакторам газет «Дзвони Підгір'я» Олександру Зубу та «Вісті Калущини» Галині Когут висвітлювати у засобах масової інформації хід проведення призову юнаків до лав ЗС України.

         12. Головам селищної та сільських рад, директорам комунальних підприємств «ЖЕО № 1» Тарасу Підлужному та «ЖЕО № 4» Василю Фурді вжити заходів для своєчасного повідомлення про прибуття на медичну та призовну комісію громадян, які підлягають призову на строкову службу, а також забезпечити їх прибуття на призовну дільницю для відправки на збірний пункт Івано-Франківського обласного військового комісаріату.

         13. Управлінню освіти міської ради Любові  Максимович:

 13.1. Забезпечити роботу психолога на призовній дільниці м. Калуша і Калуського району в період з 01 березня по 31 травня 2012 року та з 01 серпня  по 30 листопада 2012 року.

 13.2. Виділити двох лаборантів та одного технічного працівника з навчальних закладів для оформлення особових справ призовників з 01 березня по 31 травня 2012 року та з 01 серпня  по 30 листопада 2012 року.

         14. Начальнику Калуського МВ УМВС України в Івано - Франківській області Олександру Крутому забезпечити розшук і доставку у військовий комісаріат призовників, які ухиляються від проходження медичної і призовної комісії, а також забезпечити належний порядок на призовній дільниці Калусько - Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату під час відправки на збірний пункт Івано - Франківського обласного військового комісаріату, виділивши необхідний наряд міліції на запит військкомату. 

15. Військовому комісару Калусько - Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату Володимиру Шаховцю проінформувати голову райдержадміністрації, міського голову про виконання цього розпорядження до 30 травня  та 30 листопада 2012 року.

16. Вважати такими, що втратили чинність спільні розпорядження міського голови та голови районної державної адміністрації від 21.02.2011 року № 61-р/від 22.02.2011 року №64 “Про проведення призову громадян 1986 – 1993 років народження на строкову військову службу та прийняття громадян на військову службу за контрактом у 2011 році” та від 17.08.2011 року №231-р/№373 “Про внесення змін до спільного розпорядження міського голови від 21.02.2011 року № 61-р та розпорядження голови районної державної адміністрації від  22.02.2011 року №64 “Про проведення призову громадян Калуського району та м. Калуш на строкову військову службу та прийняття військову службу за контрактом у 2011 році”.

17. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – Калусько - Рожнятівський об’єднаний районний військовий комісаріат (Володимир Шаховець).

          18. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  першого заступника міського голови Ігоря Матвійчука  та першого заступника голови районної державної адміністрації  Федора  Вовка.

 

Міський  голова                            Голова Калуської райдержадміністрації

Ігор Насалик                                 Василь Петрів

 

 

 Додаток 1

 до розпорядження міського голови

 від 24.02.2012 р. №95     

 розпорядження голови

 райдержадміністрації

 від ______________ 2012 р. №____

 

СКЛАД

призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу в квітні - травні та жовтні - листопаді 2012 року:

 

          Співголова комісії :

Матвійчук  Ігор Володимирович

-

Перший заступник  міського голови.

 

          Співголова комісії :

Вовк Федір Васильович

-

Перший заступник  голови районної          державної адміністрації.

 

          Секретар комісії :

Федорів Ірина Ярославівна

-

Медсестра комунального закладу "Калуська центральна районна   лікарня" Калуської міської і районної рад Івано - Франківської області.

Члени комісії:

 

Андрухів Божена Олегівна

-

Спеціаліст І категорії  центру соціальних    служб для сім’ї  дітей та молоді міської ради;

Бук  Ярослав Володимирович

-

лікар - офтальмолог комунального закладу "Калуська центральна районна лікарня" Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області;

Клим Михайло Васильович

-

начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради;

Палагнюк Володимир Дмитрович

-

спеціаліст управління освіти міської ради;

Савчин Олег Петрович

-

заступник начальника Калуського МВ              УМВС  в Івано-Франківській області  (за згодою);

Шаховець Володимир Миколайович

-

військовий комісар Калусько -Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату.

                                                                 

                                                          

 

 

 Додаток 2

 до розпорядження міського голови

 від ______________2012 р. №____        

 розпорядження голови

 райдержадміністрації

 від ______________ 2012 р. №____

 

 

СКЛАД

лікарської комісії, яка залучається для медичного огляду призовників  на період роботи призовної комісії в квітні - травні та жовтні -  листопаді 2012 року:

 

Голова комісії:

Паляниця Валерій Васильович

-

Заступник головного лікаря  комунального закладу "Калуська центральна районна лікарня".

Секретар комісії:

Федорів Ірина Ярославівна

-

Медсестра комунального закладу "Районна лікарня Калуської районної ради".

Члени комісії:

Гринів Микола Миколайович

-

лікар –хірург;

Дринь Ярослава Михайлівна

-

лікар - офтальмолог;

Наумчук Людмила Миколаївна

-

лікар – психіатр;

Мисюга Марія Миронівна

-

лікар – невропатолог;

Клюшта Володимир Іванович

-

лікар – дерматовенеролог;

Козіна Олена Вікторівна

-

лікар – терапевт;

Рибій Ростислав Ігорович

-

лікар – отоларинголог;

Пашко Іванна Мирославівна

-

лікар – стоматолог;

Яремко Мар’ян Аркадійович

-

лікар – травматолог – ортопед.

 

 

 Додаток 3

 до розпорядження міського голови

 від ______________2012 р. №____        

 розпорядження голови

 райдержадміністрації

 від ______________ 2012 р. №____

 

 

 

 

ГРАФІК

роботи призовної комісії під час проведення призову на строкову військову

 службу в квітні - травні та жовтні - листопаді 2012 року.

 

 

Час

Заходи

11.30-13.00

Прийняття рішень призовною комісією.

13.00-14.00

Обідня перерва.

14.00-15.30

Прийняття рішень призовною комісією.

15.30-16.00

Підведення підсумків роботи, перегляд особових справ  призовників.

 

 

 

 Додаток 5

 до розпорядження міського голови

 від _____________2012 р. №____        

 розпорядження голови райдержадміністрації

 від ____________ 2012 р. №____

 

 

 

 

Перелік

організацій та підприємств установ, які виділяють технічних

 працівників для роботи на призовній дільниці Калусько-Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату.

 

 

з/п

Підприємство, установа, організація

Кількість технічних працівників

1

Управління освіти міської ради

2

2

Міськрайонний  центр  зайнятості

2

3

Комунальний заклад "Калуська центральна районна лікарня"

1

 

 

 

 

Керуючий справами виконкому                     Перший заступник голови районної

Наталія Бабій                                                    державної адміністрації       

                                                                            Федір Вовк                                                   

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Лютий 2012
В П В С Ч П С
29 30 311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Архів розпоряджень

2017 рік
  • Листопад (11)
  • Жовтень (22)
  • Вересень (7)
  • Серпень (23)
  • Липень (19)
  • Червень (24)
  • Травень (51)
  • Квітень (19)
  • Березень (49)
  • Лютий (22)
  • Січень (20)

  • 2016 рік
  • Грудень (3)
  • Листопад (1)
  • Жовтень (3)
  • Вересень (1)
  • Серпень (3)
  • Липень (1)
  • Червень (4)
  • Травень (4)
  • Квітень (19)
  • Березень (25)
  • Лютий (14)
  • Січень (12)

  • 2015 рік
  • Грудень (28)
  • Листопад (10)
  • Жовтень (5)
  • Вересень (8)
  • Серпень (15)
  • Липень (5)
  • Червень (10)
  • Травень (24)
  • Квітень (13)
  • Березень (23)
  • Лютий (23)
  • Січень (8)

  • 2014 рік
  • Грудень (6)
  • Листопад (24)
  • Жовтень (11)
  • Вересень (19)
  • Серпень (8)
  • Липень (35)
  • Червень (1)
  • Травень
  • Квітень (42)
  • Березень (62)
  • Лютий (24)
  • Січень (35)

  • 2013 рік
  • Грудень (7)
  • Листопад (1)
  • Жовтень (11)
  • Вересень (3)
  • Серпень (1)
  • Липень (3)
  • Червень (7)
  • Травень (5)
  • Квітень (20)
  • Березень (14)
  • Лютий (5)
  • Січень (5)

  • 2012 рік
  • Грудень (60)
  • Листопад (3)
  • Жовтень (2)
  • Вересень (2)
  • Серпень (4)
  • Липень (5)
  • Червень (5)
  • Травень (9)
  • Квітень (5)
  • Березень (5)
  • Лютий (29)
  • Січень (49)